365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dino Ranch

Dino Ranchen er en animeret serie kendt fra Ramasjang, som bygger på en fantastisk historie, hvor man møder familien Cassidy, der bor på en gård. Et sted, som er alt andet end almindeligt, da dyrerene der befolker det, alle er dinosaurer. Tag med på eventyr sammen med alle de genkendelige ansigter fra Ramasjang.

Dino Ranch legetøj

Med Dino Ranchen er det muligt at skabe din egen gård fyldt med mange af de genkendelige karakterer fra serien. Sæt gang i børnenes fantasi omkring at være i en verden med deres yndlings dinosaurer og tag på eventyr med Jon, Miguel og Min.

 

Dino Ranch – Et univers fyldt med dinosaurer

Dino Ranchen er en uforudsigelig verden, der er fyldt med udfordringer. Mennesker og Dinosaurer lever side om side i en fantasiverden fyldt med harmoni, hvor atmosfæren oser af romantik og det vilde vesten. Det er et univers fyldt med forskelligartede dinosaurer som lever i stedet for klassiske husdyr. På Ranchen findes der både tamme dinosaurer som er de allerbedste venner med familien Cassidy og udenfor Ranchen lever også vilde dinosaurer. Hver dinosaur har sin egen særprægede personlighed og selvom de ikke kan tale, kommunikerer de igennem umiskendelig gestus.

 

Køb Dino Ranch legetøj på BR.dk nu og fortsæt legen udenfor skærmen.