365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bratz

Bratz er tilbage og mere kreative end nogensinde før! Bratz mener, at man skal tænke selv, udleve sine drømme og gøre hver dag til et absolut eventyr. De elsker at tackle problemer på en kreativ måde, leve i nuet, tænke ud af boksen og mest af alt at HA' DET SJOVT!

Bratz er tilbage!

De var det helt store tilbage i 00’erne, men nu vender de altså tilbage til børn og tweens, der er vilde med flot tøj, glam og glitter. Direkte oversat betyder Bratz faktisk “skarnsunge”, men det er ikke noget, børnene går op i. I stedet er de blot helt vilde med Clo, Jade, Yasmin, Sasha og Meygan samt deres karakteristiske udseende. Hos BR har vi samlet alt, hvad du skal bruge til den sjoveste Bratz-leg - lige fra dine nye bedste veninder til søde fyre til hele deres klædeskab. Kun du bestemmer, hvordan legen skal udforme sig, og du kan gå på opdagelse i udvalget lige her.

Bratzdukker - passion for fashion

Du kender dem helt sikkert - den rå garderobe, de store hoveder og fyldige læber. Bratz henvender sig til tweens, som drømmer om at lege teenagere, der i deres øjne kan klare alt i hele verden. De giver altså anledning til at forlænge børnenes legeår med dukker, som henvender sig lige præcis til dem og det, de synes er spændende. Lad dine Bratz-dukker indtræde i dit selvopfundne Bratz-univers. Måske med en skønhedssalon, et motionscenter eller et hyggeligt pyjamasparty. Én ting er sikkert; der kan aldrig være for meget glitter i dukkeuniverset!

Sæt gang i legen med de sjove Bratz

Selvom nogle mener, at Bratz har et yderst kontroversielt udseende, fortæller skaberne bag, at dukkerne er designet for at skabe diversitet fra blandt andet den blåøjede Barbie-dukke med det lyse hår. Selvom udseendet er noget særligt i sig selv, er der ingen tvivl om, at det er tøjet, der fanger børnenes opmærksomhed. Moderigtigt dukketøj, som udfordrer børnene til at være kreative og sammensætte nye styles. Bratz-pigerne er stærke, uafhængige, kreative og progressive tænkere - er du klar til at udfordre det? Find dine Bratz-dukker i dag, og sæt gang i legen på børneværelset.