365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

bObles

bObles bugner frem på børneværelserne med de unikke legemøbler, som bidrager til børnenes bevægeglæde og motoriske udvikling. I dag har bObles udviklet et bredt sortiment af legemøbler, og hos BR har vi samlet et stort udvalg. Tag et kig her på siden, og find den variant, der passer til dit barn.

En god start med bObles 

bObles blev udviklet med drømmen om at give dit barn den bedste start på livet. Med tanke på, hvordan dit barn allerede bevæger sig rundt inde i maven, er bObles det perfekte motoriklegetøj til at føre bevægelsen videre, når dit barn er født. 

Det er vigtigt at træne med sit barn for at understøtte bevægelsen og den motoriske udvikling - og det er noget, bObles støtter op om! Hos BR finder du tumlemøblerne, som åbner en verden af muligheder for aktivitetslegetøj. Hvert enkelt design er velovervejet og fremstillet i høj kvalitet, så børnene har de bedste forudsætninger for udvikling og kreativ leg.   

Vælg bObles efter dit barns alder 

Børn udvikler sig meget i de første år, og med det har de også forskellige behov. Alt dette forstår bObles, og derfor er der også et bredt udvalg af produkter, som henvender sig til forskellige aldersgrupper.  

  • Baby 0-12 mdr. 

  • Tumling 12-36 mdr. 

  • Barn 36+ mdr. 

Berig dit barns liv ved at inddrage bObles i legen. Der er en masse inspiration at hente til, hvordan I kan drage nytte og få glæde af de forskellige legemøbler - og med tiden udvikle legen endnu mere. Vælg blandt andet de fine produkter fra bObles x Pippi-serien, som byder på trædesten, bolde og miniheste i fine farver opkaldt efter karaktererne fra Astrid Lindgren-historien.  

bObles - udvikling gennem leg 

bObles følger dit barn gennem de første år og giver anledning til en masse sjov. Det er fantastisk at se udviklingen, fra dit barn er baby og skal bevæges roligt rundt på de forskellige møbler, til dit barn er blevet ældre og selv kan inddrage fantasi i legen.

Ved at vælge babylegetøj fra bObles, vælger du legetøj, der kan udvikle sig i takt med barnet og give nye muligheder. Dyk ned i sortimentet af bObles hos BR, og find favoritterne til børnene.