365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Barbie

Barbie – anderledes end da mor var barn

Ved sin fødsel var Barbie et modeikon og hendes primære opgave var at præsentere den nyeste mode på smukkeste vis. I dag er hun meget mere end det. Barbie er både læge, hun er mor, hun er helikopterpilot og hun er tilgængelig med forskellige kropsformer.

 

Tre grunde til at vælge Barbie:

  •  Hun er en udødelig klassiker, der aldrig går af mode
  •  Ethvert barn kan lade fantasien få frit løb gennem dukkerne
  •  Der findes utallige forskellige Barbiedukker at vælge imellem

 

I dag er det ikke bare den voksne Barbie, der er populær – også hendes yngste søster Barbie Chelsea har vundet mange børnehjerter over hele verden. Lige meget, hvad du drømmer om, så kan hun gøre det, og sammen med LEGO og Playmobil eller BRIO er hun en klassiker af de helt store.

 

Sådan finder du den rigtige Barbie

Når der står Barbie på ønskelisten, så åbner der sig et helt univers af muligheder og det kan være svært at gennemskue præcis, hvad det er, der vil vække mest glæde. Generelt kan du inddele mulighederne i tre kategorier, hvilket kan gøre det lettere at vælge:

  • Barbiedukker: Selve dukken er omdrejningspunktet for legen, og det er hende, der står øverst på ønskelisten. Hun er et godt valg til børn, der går mere op i selve dukken end i legen omkring hende.
  • Barbie møbler: Der findes rigtig mange skønne møbler til Barbie-dukkehuset, dyr og andet tilbehør, der kan hjælpe med at skabe rammerne om legen og hjælpe børnene med at realisere deres fantasier.
  • Barbie tilbehør: Ud over selve dukkerne og universet omkring dem, findes der også en række spændende muligheder for at give tilbehør i form af skoletasker eller penalhuse prydet af Barbie.

 

Se udvalget af Barbie legetøj herover, og bestil allerede i dag!