Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Køb her

Watermelon Smash

Månedens spil er hylende morsomt for hele familien! Snur hjulet rundt, og tryk vandmelonen ned på hovedet. Hvis den bare revner, kan du tage det roligt. Hvis den går fra hinanden, bliver du våd og er ude. Bliv ved til den brister ... og held og lykke!

Månedens spil

Elsker du at spille? Så vil du sikkert også være helt vild med månedens spil, der lægger op til mange timers skøn underholdning for hele familien. Månedens spil er sjov, spænding og leg samlet i et og samme spil. Spillet er nemt at spille, og derfor kan både lillesøster, far og bedstemor være med. Månedens spil er dagens højdepunkt for hele familien. Der findes nemlig ikke noget bedre end at samle hele familien til spil. Spil er lig med afslapning og hygge, og selvom spillet kan være både intenst og nervepirrende, når det er ved at blive afgjort, hvem der skal vinde, så er det alligevel altid en fantastisk måde at være sammen på.

 

Månedens spil er et skørt spil til din skøre familie. Gåder skal løses, udfordringer må overvindes, og nogle gange er det også nødvendigt at være hurtig på aftrækkeren, hvis du vil vinde over dine modstandere. Læg en hemmelighedsfuld strategi, så din familie ikke kan gennemskue dit næste træk. Men hold godt øje. Alle vil nemlig gøre sit bedste for at vinde månedens spil, og måske har din storesøster eller far et træk i ærmet, der slår dig ud af spillet i næste slag.

 

Tiden flyver afsted, når I først er kommet i gang med månedens spil. Men derfor er der altid plads til at tage en ekstra runde, og spilletiden på månedens spil kan hverken få mor eller far til at sige nej. Hvem mon vinder den næste spændende runde? Månedens spil har sit helt eget univers, og det er nemt at leve sig ind i de finurlige fortællinger og til tider komiske karakterer, som det medrivende spil har. Måske din mor forvandler sig til en magtfuld dronning, eller din bror bliver til en ond skurk. Månedens spil underholder alle børn og barnlige sjæle, og det er kun jeres fantasi, der sætter grænserne for spillet.

 

Saml familien, og find månedens spil frem. Er I klar til mange gode grin? Pas på – latterkramper kan ramme, når I mindst venter det!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere