Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Køb her

Leg og lær aktivitetsbog

Bogen indeholder masser af aktiviteter og øvelser, som kan hjælpe nybegynderen med få kontrol over blyanten og lære om tidlige begreber. Siderne er laminerede og kan bruges igen og igen.

 

Hver måned anbefaler vi en ny bog

– og måske er det en af dem, der skal med hjem til samlingen. Hos BR finder du massevis af gode børnebøger, både i vores butikker og online.

Vi har samlet både nye og klassiske børnebøger, der særligt egner sig til børn i alderen 0-6 år. Vi udvider altid vores sortiment, så vi har de sjoveste og mest spændende børnebøger. En perfekt gaveidé til de små!

Se BRs udvalg af børnebøger her ovenfor. Du får 365 returret!

 

 

 

Tidligere månedens bøger

Månedens bog i april: Sikker og Søn

DTrafiksikkerhed er vigtig og især for de mindste.... I denne måned sætter vi fokus på børn i trafikken med bogen ”Sikker og Søn” fra DR Ramasjangs populære univers, med basale trafiksikkerhedsregler lære dit barn at færdes tryg i trafikken. Bogen indeholder en ekstra bog med trafikregler, som 3-5 årige kan bestå i følgeskab med forældrene i trafikken.

Køb bogen her

Månedens bog i marts: Mimbo Jimbos store kasse med bøger

Denne måneds bog hos BR er Mimbo Jimbos kasse med bøger, hele 9 stk. til de allermindste. . . Alle bøgerne er fra Mimbo Jimbos univers - med titlerne: Dyr, rejser, værktøj, farver, tal, mad, godnat, maskiner og venner. Bøgerne er enkelt opbygget med et ord på den ene side og en illustration på den anden side. Bagsiden af de ni små bøger danner tilsammen et puslespil - der kan lægges igen og igen.

Køb bogen her

Månedens bog i februar: KREA bogen

I denne måned sætter BR fokus på kreativiteten med KREA bogen. Bogen er fyldt med masser af kreative ting og inspiration til fastelavn, som børn og voksne nemt kan lave sammen. Så skru op for underholdning og kvalitetstid med de mindste i familien.

Køb bogen her

Månedens bog i januar: Fra påskeæg til juleskæg - året i rim

Hvad laver man til påske? Hvordan dufter sommer? Og hvilke dyr kan man møde i skoven om efteråret? Med Lotte Sallings fine rim kommer man hele året rundt – gennem årstider og måneder, højtider og traditioner og møder dyr og planter i naturen. Til hver måned er der knyttet spørgsmål og aktiviteter, så bogen er oplagt til dialogisk læsning.

Månedens bog i december: CARS 3 bog med rat

Månedens bog har masser af fart på ... CARS 3 er en historiebog med lyd. Den spændende fortælling om Lynet McQueen, Cruz Ramirez og alle de andre på racerteamet bliver gjort levende med denne seje småbørnsbog. CARS 3-bogen har et sjovt rat og lydmodul, så børn kan sætte lyd på historien om Lynet McQueen og den nye generation af racerbiler. Dermed kan historien fra Biler 3 genopleves på en sjov og spændende måde.

Køb bogen her

Månedens bog i november: Musiksangbog for de små

Valget af Månedens bog i november er faldet på denne interaktive sangbog, hvor de mindste kan lytte til sangene og synge med. De lidt større kan lytte og læse, og mor og far kan også følge med☺ Der er sange i mange kategorier; om dyr, om julen, sjove vrøvlesange og stille godnatsange. Bogen er illustreret med fine tegninger, der skaber genkendelse hos børnene, så de hurtigt kan finde deres yndlingssange igen.

Køb bogen her

Månedens bog i oktober: Fairytell

Adgang til massevis af underholdning - børnebøger som e-bøger eller lydbøger. Med et Fairytell abonnenment får du og dine børn adgang til de mest populære bøger, samt eksklusive bogserier! Alle dine faviortter gemmes offline og du kan anvende Fairytell på op til 5 enheder. Fairytell er en unik app, som giver børn i alderen 0-10 år adgang til mere end 500 af de bedste børnebøger.

Køb bogen her

Månedens bog i august:LEGO NINJAGO: Spinjitzu

Mange børn er fans af de superseje LEGO Ninjago-figurer. Den store LEGO Ninjago – Bogen om Spinjitzu er månedens bog i september. Det er den, fordi den er fuld af historier om figurerne, viser seje Ninjago-øvelser og fortæller om LEGO Ninjago Spinjitzu-universet. Bogen giver barnet både timevis af koncentration og aktiv leg.

Køb bogen her

Månedens bog i juli: MUSETRIN OG TROLDETRAMP

Aaaaah … I denne måned er det tid til at komme helt ned i gear, og til det får vi hjælp af bogen MUSETRIN OG TROLDETRAMP. Månedens bog er nemlig fyldt med massageøvelser lavet på rim og remser, der for eksempel kan bruges i urolige børnegrupper med behov for en rolig stund.

Bogen er ganske let at gå til med en god forklaring af, hvordan bogen og dens 20 forskellige massageøvelser og dertilhørende rim og remser skal gribes an. De sjove illustrationer og det legende sprog gør bogen perfekt til en hyggestund.

Hvorfor skal børn bruge massageøvelser?

Massage er ikke kun rart, det har også masser af gode egenskaber for børn. Psykomotorisk terapeut og forfatter bag bogen forklarer hvilke: ”Børn, der oplever en travl hverdag kan finde ro i massagen. En simpel berøring udskiller hormoner, der beroliger kroppen, øger den sociale tilknytning og hæmmer stresshormoner. Med ”Musetrin og troldetramp: Massageremser for børn” lærer børnene, hvordan massagen skal udføres, men de lærer også om kroppen og sanserne og at udtrykke deres behov og udvise hensyn til hinanden.”

Køb bogen her

Månedens bog i juni: MINECRAFT ANNUAL 2017

Juni måneds bog er til alle de små Minecraft-fans derhjemme, der ikke kan få nok af det spændende, fantasifulde univers. MINECRAFT ANNUAL 2017 er nemlig fyldt med informationer, guides og nye idéer til spillet.

I bogen kan børnene blandt andet finde udfordringer og nyttige overlevelsesstrategier udarbejdet af det kreative Mojang-team og de seje, kendte youtubere Stampy Cat og FyreUK.

Denne nyeste bog i den populære serie hylder Minecraft-spillet og er perfekt til små poder, der elsker at nørde med de mange facetter af Minecraft-universet, og som måske lige mangler et enkelt tip til at blive en endnu bedre spiller.

Køb bogen her

Månedens bog i maj: Søren og Mette – Læsebøger og Opgavebøger

Har du et kommende skolebarn, der skal til at lære at læse, eller som måske allerede er begyndt at læse ord og korte sætninger? Så er månedens bøger i maj, bogserien med tilhørende opgavehæfter, Søren og Mette, måske lige noget for dit barn.

”Søren og Mette”-bøgerne har været flere generationers første læsehæfte og er udviklet omkring Danmarks mest effektive læsesystem – et system, der bygger på lydrette ord og gentagelser, der gradvist indøves som lydbilleder og udvider barnets ordforråd.

Både læsebøgerne og de medfølgende opgavebøger er gode værktøjer, når de stræbsomme nybegyndere skal knække læsekoden.

Se bare filmen her til højre, hvor vi taler med Sofie om både læsebog og opgavehæfte, og hun stolt både læser og staver sig igennem bøgerne.

Køb bøgerne her

 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere