Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

.

                                                                                                                                    
 

Gratis entré til LEGOLAND for Club BR-medlemmer – husk barnens Club BR-medlemskort!

 

Gratis entré til LEGOLAND for Club BR-medlemmer – husk barnens Club BR-medlemskort!


Sådan gør du:

Vis barnets Club BR-medlemskort i billethuset ved LEGOLAND, så får barnet en fribillet til LEGOLAND.
Tilbuddet gælder ét besøg for ét barn (3-12 år) i perioden 21. august til 4. november 2018. Værdi 359 kr. Tilbuddet kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper.

Se åbningstider på LEGOLAND.dk

 

LEGOREDO® - EVEN WILDER

LEGOLAND® er blevet endnu mere yehaaa! Vi fylder 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjeren, for LEGOREDO® Town er vildere end nogensinde! Nu kan I flyve som ørne: I årets nyhed, Flying Eagle, mærker I suset i maven, når rutsjebanen kaster sig ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO dyr. Også LEGO Canoe står som ny, helt flot og klar til vores 50. sæson. Så kom ind og oplev det vilde vesten i LEGOLAND - større, vildere og flottere end nogensinde!

 

Ninjaerne inviterer i biffen til deres helt nye LEGO NINJAGO 4D-film, som I kun kan opleve i LEGOLAND. I kan også se det hele lidt fra oven i LEGOTOP® eller hoppe på LEGO® Toget og finde det næste sug i maven. Høvding Langøre venter med snobrød i indianerlejren, og I kan få jeres første kørekort i SEAT Trafikskolen. Når I er klar til action, kan I bekæmpe det onde i den flotte 3D-oplevelse i LEGO NINJAGO The Ride, få sug i maven med frit fald i Polar X-plorer og vaske guld til den store medalje. Vi glæder os til en endnu vildere sæson med jer i LEGOLAND.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere