365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legemad i træ

Legemad i træ åbner en verden af muligheder for dit barn! Sæt gang i det muntre køkken, og se dit barn udfolde sine kreative evner til spændende fantasiretter. Mens I hygger jer, er der rig mulighed for at lære dit barn om, hvor maden kommer fra. Se vores udvalg herunder.

Populære mærker

Leg med maden med god samvittighed 

Vi ville ikke have meget at lave i køkkenet, hvis vi ikke havde noget mad at kokkerere. På samme måde er et legekøkken ikke meget værd, når det ikke er fyldt op med spændende og farverigt legemad. Med legemad i træ fra BR kan dit barn give sig i kast med den helt store morgenmad, en lækker sandwich, en sprød stenovnspizza og meget andet.  

I børnenes legekøkken er det kun fantasien, der sætter grænser. Saml mor og far ved middagsbordet, og servér velsmagende og kreative retter for dem. Med det rette udvalg af træ legemad vil legen aldrig stoppe! 

 

Derfor skal du vælge legemad i træ 

Hos BR kan du være sikker på at få produkter i god kvalitet med en lang holdbarhed, når du vælger legemad i træ. Samtidig er hvert enkelt sæt designet, så det kan pynte flot på børneværelset - også når det ikke er i brug.  

Meget af legemaden fra BR er udstyret med velcro, så dit barn i bedste kokkestil kan servere udskårne grøntsager og et lækkert stykke kage for de spændte gæster i restauranten. Alt dit barn skal beslutte sig for er, om dagens køkkenleg skal indeholde en isvogn, en grillfest eller et hverdagskøkken, hvor der kan laves aftensmad til familien.

 

Træ legemad - lad dit barn slå sin indre kok løs 

Lad dit barn udfolde sine kulinariske evner i legekøkkenet - og hvem ved, måske gemmer der sig en lille mesterkok i junior? Jo større og mere varieret udvalg i legekøkkenet, desto flere fantasifulde lege, kan der udspilles. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor meget dit barn følger med i den rigtige madlavning i køkkenet - og hvem ønsker sig ikke en lille køkkenhjælper i fremtiden? 

Tag et kig i vores brede sortiment af legemad i træ, og saml det helt rigtige udvalg fra BR allerede i dag.