365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legemad i plastik

Magien og fantasien bliver sluppet løs, når børnene leger med legemad i plastik. Plastik legemad giver børn mulighed for at lege kok og lære om forskellige madvarer på en sjov og legende måde. På BR.dk er der et bredt udvalg af legetøjsmad i plastik, som børnene kan servere for familien og legekammeraterne. Velbekomme! 

Populære mærker

’Så er der serveret…plastik legemad’ 

Legemad i plastik skaber sjove og fantasifulde legeoplevelser for børn. Især mange mindre børn nyder at have plastik legemad, som de kan lege med. Måske har de et legekøkken, hvor de kan lave den ene ret efter den anden og give den videre til forældrene eller legekammeraterne. 

Måske kommer bestillingerne fra en søskende, som også synes, at det er sjovt at lege restaurant og madbod. Uanset hvem der har kokkehuen på, og hvem maden bliver serveret for, er der timevis af leg at få med legemad i plastik. 

 

Leg og lær med legemad i plastik 

Legetøjsmad i plastik kan andet end at skabe underholdning blandt børn. Legetøjet kan også lære børnene om mad- og fødevarer på en sjov måde. Ved at lege med legemad kan børnene lære at skelne mellem forskellige typer af mad og forstå, hvor maden kommer fra. 

Endvidere kan legemad i plastik også hjælpe børn med at øve deres finmotoriske færdigheder. Meget legemad i plastik skal nemlig samles med velcrobånd. Og til det skal hænderne bruges. 

 

Køb legemad i plastik på BR.dk 

Besøg BR.dk, og udforsk det brede udvalg af legemad i plastik, der vil inspirere børnene til sjov og fantasifuld leg i timevis. Med alt fra burgere og pizzaer til grøntsager og frugter kan børnene skabe deres egne kulinariske kreationer og udforske madverdenen. Meget af legemaden fås i sæt med mange små og store dele – så kig gerne lige efter på produktbeskrivelserne, om dit barn er gammelt nok til at lege med det. 

Mangler børnene andet legetøj til køkkenlegene på børneværelset? Find legetøjet og plastik legemad på BR.dk, og giv børnene en sjov og lærerig måde at lege på.