365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Leg købmandsbutik

Hvad skulle det være? En liter mælk og en ost. Det bliver 20 kroner. Det er nu hyggeligt at lege købmandsbutik. Hos BR har vi samlet en masse købsmandslegetøj. Du finder både varer, kasseapparat og meget mere.

 

En købmandsleg lige efter dit barns hoved

“Velkommen til min butik, hvad skulle det være?”. Det er ofte sådan, det foregår, når dit barn åbner sin helt egen købmandsbutik på børneværelset, terrassen eller i stuen. I børnenes købmandsbutik forløber det fuldstændig på deres præmisser.  

En liter mælk kan koste 100 kr., en burgermenu kan kost 2 kr. og en kop kaffe kan koste alle dine penge. I børnenes købmandsbutik er brok ikke tilladt - du må blot finde dig i at betale, hvad varerne koster. Der er ingen tvivl om, at dit barn har helt styr på, hvordan kassen skal gøres op.  

Hvad skal din købmandsbutik indeholde? 

Købmandslegen er ikke blot underholdende, men også meget lærerig for dit barn. Gennem legen kan dit barn nemlig få en bred forståelse for dagligdagen i en forretning samt betjening af kunder. Der er et væld af muligheder for, hvad dit barns købmandsbutik skal indeholde.  

  • Grønthandler: som grønthandler må du gerne råbe dine allerbedste priser ud til de mennesker, der kommer forbi. Måske har du 10 æbler for 5 kr. eller et kg. gulerødder for en 10’er?  

  • Tivoli shop: måske er det noget for dig med en shop, som indeholder alt det din mund løber i vand over, når I er et smut i Tivoli? 

  • Supermarked: der er også rig mulighed for at skabe sit helt eget supermarked med dagligvarer, indkøbskurve og kasseapparat.

Stort udvalg af udstyr til at lege købmandsbutik 

Mangler du nye varer i butikken? Så har vi også et stort udvalg af legemad, så der kan fyldes op på hylderne - som købmand er det jo vigtigt, at du ikke løber tør! 

Find alt, hvad I skal bruge her på siden, og vent ikke for længe på at blive inviteret ind i den nyeste og bedste købmandsbutik i byen.