Minikiss 3 i 1 gåvogn

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Minikiss 3 i 1 gåvogn

Minikiss 3-i-1 gåvogn til de små!

 

Med denne 3-i-1 gåvogn kan dit barn tage sine første skridt, og have det sjovt samtidig. Gåvognen er udstyret med ergonomiske hjul som har en indbygget bremse-effekt, så dit barn roligt kan bevæge sig af sted. Barnesædet har plads til en dukke, som både kan have ansigtet fremad eller bagud. Derudover kan barnesædet tages af gåvognen, så dit barn kan have barnesædet samt dukken med hvor man vil.

 

·  3 forskellige funktioner.

·  Ergonomisk og børnevenligt design.

·  Udstyret med bremse-effekt.

·  Dukke medfølger ikke.

·  Anbefales til børn over 1 år.

 

Smoby Toys er Frankrigs største legetøjsproducent, og har rødder helt tilbage til 1924. Smoby Toys er blandt de ledende producenter af legetøj til børn fra 0-6 år, men også af udendørs legetøj, rollespil og legetøj med hjul. Her går man op i, at legetøjet er sikkert, underholdende og ergonomisk korrekt. Smoby Toys er i dag en del af Tysklands største legetøjsproducent Simba Dickie Group.

Opdag verden med Smoby Toys
Hos Smoby Toys er filosofien bag legetøjet ikke til at tage fejl af - her går det ud på at udvikle og producere innovativt og underholdende legetøj, der åbner barnets øjne for verden gennem læring og følelser. Legetøjet udvikles af franske designere, der har fokus på ergonomi, udvikling og underholdning, og som gennem design og farvevalg udvikler barnets fantasi.

Legetøj med omtanke
Legetøjet appellerer imidlertid ikke blot til legelystne børn, men også til miljøbevidste forbrugere. Smoby Toys anvender udelukkende genbrugsmateriale for at begrænse brugen af ressourcer, og arbejder samtidig ud fra en bæredygtig politik, der har sikret legetøjsproducenten en ISO 50001-certificering. Smoby Toys er således anerkendt for at producere innovativt og fantasifuldt legetøj med omtanke for miljøet.

Varenummer 100528428
ID 000000009000289272-EA
Produkt dybde [mm] 490
Produkt højde [mm] 144
Produkt bredde [mm] 576
Alder
  • 3-4 år
  • 1-2 år
  • 5-6 år
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig