365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Gåvogne

En gåvogn er den perfekte måde for barnet at komme op og få fart i benene på. En gåvogn støtter udviklingen til at lære at gå. Hos BR har vi samlet en masse fine, sjove og smarte gåvogne. Du finder en masse smarte gåvogne, der helt sikkert vil vække glæde i det lille hjem.

 

Gåvogne

Vil dit barn gerne frem i livet? Gåbiler og gåvogne kan være et godt værktøj, hvis dit barn er begyndt at rejse sig op, og det måske er ved at være tid til at tage de første skridt. Gåvognen udgør en sikkerhed og en støtte, når baby stadig er lidt usikker på fødderne.

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af gåvogne i mange sjove designs, og vi er helt sikre på, at der er noget for enhver smag. Der er gåvogne i neutrale nuancer, gåvogne i fine pangfarver samt gåvogne, som barnet også kan sætte sig og køre på.

Gåvogn til baby

En gåvogn behøver ikke blot at være et redskab, der kan hjælpe dit barn med at gå. Vi har gåvogne, der kan underholde dit barn med kreative aktiviteter og legetøj, når baby ikke har lyst til at gå rundt. Når barnet bliver mere sikker på benene, kan I også vælge en gåvogn, hvor der kan opbevares legesager, som nemt kan transporteres rundt.

Det er svært at sige, hvornår det er tid til at købe en gåvogn. Der er stor forskel på, hvor hurtigt børn udvikler sig, men uanset hvad skal en gåvogn nok blive aktuel før eller siden, og derfor gør det heller ikke noget at købe den i god tid.

Så længe dit barn ikke er klar til en gåvogn, kan den sagtens underholde på anden vis, og lige så snart dit barn begynder at rejse sig op ad ting, bliver gåvognen kun mere aktuel.

Tag de første skridt med en gåvogn

Du finder både gåvogne i plastik og træ - fælles for dem alle er dog, at der ikke er nogen skarpe kanter, som barnet kan slå eller skære sig på. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find den gåvogn, der har de aktiviteter og det design, som dit barn vil glæde sig over.