365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Gåbiler

Med en gåbil kan dit barn drøne derudad ved hjælp af egen kraft. Det er en rigtig god måde at træne ben og motorik på. Derudover er det da hyleskægt at kunne fare derudad på sin egen gåbil. Hos BR har vi samlet en masse smarte gåbiler. Her er der både noget til drenge og piger. Se hele udvalget her.

 

Gåbil til børn

En gåbil lyder måske ikke som noget, der kan køre stærkt, men vi kan love for, at der er fart over feltet, når først dit barn har knækket koden til at komme fremad. Du kan introducere dit barn for en gåbil allerede inden, de første skridt er taget. På den måde kan legetøjet fungere som en god træning til at komme i gang med at gå.

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af gåbiler i sjove designs, og vi er helt sikre på, at der findes noget til enhver smag. Uanset om du er på jagt efter den klassiske Dantoy Motorcykel, om dit barn skal have en gåbil med Disney på, eller om gåbilen skal være en tro kopi af mors og fars drømmebil, så har vi et godt bud i vores sortiment.

Fuld fart på med gåbiler

Dit barn vil helt sikkert synes, at en gåbil er sjov - både når der fortsat er lidt usikkerhed på benene, men særligt også, når der er helt styr på, hvordan man skubber sig selv fremad med fuld kraft. Med andre ord er der flere gode fordele ved at udstyre dit barn med en gåvogn:

  • Giv dit barn en masse gode hjælpemidler til at lære at gå
  • Lad dit barn træne motorikken i benene ved at suse afsted på stien
  • En gåvogn er ikke kun god træning for dit barns motorik, det kan også hurtigt blive det nye favoritlegetøj

Find en gåbil til din baby

Gåbiler og gåvogne giver altid anledning til sjov, og dit barn vil elske at suse afsted gennem stuen, haven eller på stisystemet på en af vores seje varianter. Vi har sørget for at samle et varieret udvalg, så du kan finde den, der passer allerbedst til dit barn - hvad end der er brug for lidt ekstra støtte eller ej. Tag et kig på vores store udvalg, og find den helt rigtige gåbil allerede i dag!