Fidget spinners

Se udvalget af de flotte designs

En Fidget Spinner kan være en beroligende måde at slappe af på. Det kan være helt vanedannende, da den giver mulighed for at afstresse og slippe af med rastløshed. Hos BR har vi samlet en masse smarte og flotte Fidget Spinnere. Her er noget til enhver smag. Find din nye Fidget Spinner her på siden.

Tilbage til legetøj >

3 produkter
Snurrer jævnt rundt i op til 3-5 minutter. 6,5 x 2,5 x 1,6 cm.
69 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Snurrer jævnt rundt i op til 2-3 minutter. 67,7 x 15 mm.
79 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Jævn rotation i op til 2-3 minutter
19 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Fidget spinners – sjov til urolige hænder

Det kan være svært at skulle sidde stille, og i dag, hvor vi har indført heldagsskole selv for de mindste elever, kan det være rigtig rart at have noget i penalhuset, der kan holde hænderne beskæftiget, så hjernen kan koncentrere sig om det, der foregår på tavlen. Det kan gøres, når du spinner en fidget spinner med fingrene.

 

Køb en fidget spinner fordi:

• Det bliver lettere for mange at koncentrere sig, når hænderne er beskæftiget

• Det er en sjov og effektiv måde at holde de mindste til ilden på lange skoledage

• Den kan bruges både til sjov og tricks af voksne og børn – både ude og hjemme

 

De sjove spinners kommer oprindeligt fra USA, men nu kan du også finde fidget spinners i Danmark. De små, sjove stykker legetøj er blevet utroligt populære, fordi de er spændende at sidde med, men også fordi de har et rent praktisk formål – nemlig at gøre det lettere for dem, der har lidt ekstra krudt bagi at koncentrere sig og sidde stille i længere tid.

Sådan vælger du en fidget spinner

Fidget spinners er billigt legetøj, og du finder da også en del billige fidget spinners her hos BR, der samtidig giver god underholdning og glæde. Det mest vigtige at holde øje med er størrelsen:

- Lille fidget spinner: Fordi den skal holdes mellem lange- eller pegefinger og tommelfinger, kræver det en lille model, hvis det er mindre børn, der skal bruge den – ellers kan den simpelthen ikke dreje den, og så mister den sin underholdningsværdi.

- Stor fidget spinner: Den både vejer mere og er større, hvilket betyder, at den i de fleste tilfælde kan dreje rundt i længere tid og er lettere at lave tricks med.

 

Se udvalget herover, og bestil din fidget spinner i dag!