Fidget cubes

Slip af med rastløsheden med en Fidget Cube

En Fidget Cube er perfekt til dig, der har svært ved at sidde stille eller helst skal pille ved ting. En Fidget Cube giver dig nemlig mulighed for at dimse, pille og trykke på forskellige ting på den lille terning. Det kan hjælpe dig af med rastløshed og stress. Hos BR finder du flere forskellige modeller og designs. Se hele udvalget her på siden.

Tilbage til legetøj >

1 produkter

Fidget cube – holder hænderne beskæftiget

Denne form for legetøj er virkelig blevet populært gennem de seneste år – og ikke kun til små børn, der skal træne motorikken, men også til de ældre, der koncentrerer sig bedre, når hænderne er beskæftiget. Brug en fidgetcube, når der er brug for ekstra fokus, eller fordi det er sjovt og udfordrende.

 

 

Det får du ud af at købe en fidget cube:

 

• Rigtig god øvelse for både grov- og finmotorikken på en sjov måde

• Mange forskellige udfordringer samlet i en lille, men supersjov pakke

• Udfordrende og god for både børn i alle aldre og de voksne omkring dem

 

Det er ikke alle, der har let ved at sidde stille og koncentrere sig, når det er nødvendigt. Der kan være lidt ekstra krudt bagi, der kræver noget at ’pille ved’ – noget, der holder hænderne beskæftiget. Fidget cubes henvender sig til både børn og voksne, der godt kan lide at have noget mellem hænderne, og som holder af at trykke, dreje eller klikke.

 

Hvilken figdet cube skal du købe?

Der findes mange forskellige modeller og grader af udfordring, der taler til forskellige formål. Når du skal vælge den helt rigtige model, er der derfor en række ting, du kan overveje:

- Hvor skal den bruges? Er det en, der skal bruges på kontoret eller i skolen, så er det en god idé at vælge en model, der ikke har lyde eller larmer, når den bruges. Det gør, at den kan bruges diskret og ikke forstyrrer andre.

- Hvad er formålet? Fidget cubes kan bruges både til at beskæftige fingrene og til at udvikle motorikken. Når du vælger en model, kan du derfor overveje, om der er mest brug for mange forskellige muligheder eller få, spændende sider.

 

Find den helt rigtige fidget cube herover, og bestil i dag!