365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Børnekamera

Sig appelsiiiin! Det er skønt at tage billeder af familie og venner i de gode øjeblikke sammen. Fotografering er en sjov aktivitet, som både udvikler kreativiteten og fremmer børnenes læring. Her på siden har vi samlet alle vores børnekameraer i fine farver, som kun venter på, at du slipper din indre fotograf løs og kommer i gang med at forevige de dejlige stunder.

Populære mærker

Et kamera til børn fremmer kreativitet og læring

Ikke nok med, at det er sjovt og spændende at tage billeder med sit eget kamera, så udvikler barnet faktisk også sin kreativitet, når det øver sig i fotografering. Der er mange fordele ved at give sig i kast med børnekamera:

 

  • Dit barn får en bedre forståelse for sig selv, andre og sine omgivelser.
  • Med et kamera i hånden kan dit barn udforske og eksperimentere med motiver og kameraets funktioner.
  • Kameraet giver barnet mulighed for at stimulere sin kreativitet og fantasi og udvikle sine egne ideer.
  • Barnet kan vise et billede frem og kommunikere deres tanker og idéer gennem det.

 

Fotografering kan børn i alle aldre hygge sig med. Efterhånden som barnet bliver ældre, kan fotografen finpudse teknikken, så det er bare med at øve sig og have det sjovt samtidig! 

Slip din indre fotograf løs med et kamera fra Instax

Når jagten går ind på et godt motiv til dit billede, så er det vigtigt at have det rette kamera og tilbehør. Hos BR har vi et stort udvalg af kameraer fra Instax, som hver især har smarte funktioner, som giver den lille fotograf masser af muligheder for at udforske og eksperimentere. Du finder blandt andet polaroidkameraer, kameraer med automatisk eksponering og indbygget selfie mode, som børnene kan hygge sig med. De kan fås i flere størrelser, farver og funktioner, så tag dit Instax-kamera med på farten og fang dine mest sjove, hyggelige eller skøre minder i billeder, som du kan gemme for evigt. 

Fang de gode øjeblikke med et børnekamera

Hos BR finder du masser af kameraer til børn, så lad de små eksperimentere med billeder og slippe fantasien og kreativiteten løs i jagten på fine motiver. Måske skal motivet være mor og far, et smukt landskab, kæledyret, yndlingsbamserne eller noget helt andet. Uanset motivet er der lagt an til masser af sjov og fordybelse med et godt børnekamera! Find din følgesvend gennem mange år her hos BR.