365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Laserspil

Skal der lidt mere spænding til legen? Laserspil kan gøre det sjovt og underholdende. Der er både bevægelse og taktik over laserspil, hvis du skal stå som vinderen til sidst. Du finder flere forskellige varianter af laserspil hos BR. Find din favorit her på siden, og udfordr vennerne.

 

Laserspil til eventyrlystne børn

Kan det ikke blive actionfyldt nok for dit barn, vil laserspil højst sandsynligt være lige sagen. Koncentration, præcision og hurtighed kommer på prøve - især når adrenalinen pumper i kroppen, og fjenden er lige bag dig eller måske venter på at overraske dig omkring det næste hjørne. Laserspil til børn er fantastisk underholdning og booster det sociale sammenhold søskende og kammerater imellem - også selvom ungerne spiller mod hinanden, og der selvfølgelig kun kan stå én vinder tilbage til sidst. 

 

Hvordan spilles laserspil?

Reglerne i laserspil kan variere, og ofte laver børnene selv deres egne regler, før kampen går i gang. I sidste ende handler det dog om at ramme modstanderen med laseren fra sin laserpistol og selv blive den sidst tilbageværende spiller på banen, når de andres antal af liv slipper op.  

Ungerne kan spille to og to eller i mindre hold, og alt, de skal bruge for at komme i gang, er laserpistoler, der fås i flere forskellige udgaver her hos BR. Laserpistolerne har forskellige indstillinger og sjove features, der gør det fedt at spille laserspil, og er dit barn bidt af laserspil, så er der en god chance for, at barnet sikkert allerede ved hvilken laserpistol, der vil være den sejeste at eje.  

Find også vores øvrige udvalg af blasters og legetøjsvåben her.  

 

Glæd ungerne med nye laserpistoler til laserspil

Det kræver kun et par laserpistoler ved hånden at komme i gang med at spille laserspil, og de voksne kan selvfølgelig også være med. Måske bliver I så grebet af legen, at I ofte kaster jer ud i en kamp sammen i hverdagen, eller måske I gemmer laserspil til særlige lejligheder, hvor det er rart at have en spændende aktivitet at hive frem til at aktivere ungerne med. Laserspil kan sagtens give sved på panden og ikke mindst masser af gode grin, og det er skønt at se børn og voksne i alle aldre samles om leg med de sjove laserpistoler. Find jeres foretrukne laserspil til børn og køb det online her hos BR.