365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Badelegetøj

Badetjansen er ikke altid til at komme igennem uden utilfredshed. Du kan dog gøre det hele meget sjovere med badelegetøj. Med det rigtige badelegetøj kan du gøre badningen til en fest uden lige. Hos BR har vi en masse badelegetøj i forskellige figurer, former og farver. Se hele udvalget her.

Populære mærker

Gør badetid endnu sjovere

Søde badeænder til samlingen

Bad baby: Sådan gør du

Bliv klar til babys første bad! Vi giver dig gode tips til babys første bad, og du får også gode idéer til forskelligt badelegetøj, dit barn kan lege med i badet. På den måde kan dit barn blive tryg ved vandet og hygge sig, når det er badetid.

Gør badetid til en leg med badelegetøj 

Badetid kan være en frustrerende tjans for både børn og forældre. Men med det helt rigtige badelegetøj kan du gøre badet til en leg for dit barn. Aktivér dit barn med sjovt badelegetøj, som kan underholde og distrahere dem, mens du vasker og skrubber. På den måde undgår I sure miner, og alle bliver glade for et dejligt bad. Der findes et hav af forskellige typer badelegetøj, og her på siden kan du helt sikkert finde dit barns nye favoritlegetøj, når klokken slår badetid!

 

Derfor er badelegetøj en god idé 

  • Underholder dit barn når det er badetid
  • Lader dit barns kreativitet og fantasi få frit løb
  • Gør badetid til en god oplevelse for alle

Badelegetøj giver dig mulighed for at aktivere og underholde dit barn, så du kan fokusere på at vaske og skrubbe. De mange muligheder for badelegetøj giver grobund for, at dit barn kan udvikle sin kreativitet og fantasi. Dit barn kan tage legetøjet med i badet og lege sine yndlingslege med fuld smæk på vandplaskeriet, så det hele bliver lidt sjovere. På den måde skabes der en hyggelig og glædelig atmosfære, og badetid forbindes med sjov og leg. 

Tag også badelegetøjet med på ferie, i sommerhus eller på stranden, hvor de sjove lege ingen ende tager. Det er kun barnets fantasi, som sætter grænserne. 

Vælg mellem et hav af legetøj til badet

På BR.dk finder du et bredt udvalg af legetøj til badet til mange aldre. Her på siden bliver du blandt andet mødt af sjove skibe, vandtætte bøger og søde figurer i flotte farver og sjove former, der er klar til at komme med i bad. De mange slags badelegetøj fås blandt andet med lys, lyd og bevægelse - alt sammen med til at underholde dit barn. Med legetøj til badet gør du vandplaskeriet til en leg, så dit barn kan plaske løs, mens du vasker. Gå på opdagelse i det store udvalg af badelegetøj lige her på siden, og gør badetiden til en leg!

Vi tilbyder også en lang række af legetøj til børn såsom aktivitetslegetøj og tøjdyr, som du kan nemt kan smide med i kurven. Tjek vores spændende udvalg ud, og bestil i dag.