Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at BR behandler dine personlige oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

BR respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, vi modtager. Hvis du ikke kan acceptere vores persondatapolitik, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personlige oplysninger

Ved personlige oplysninger forstås alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, personens for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personlige oplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du altid besøge denne hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

BR har imidlertid brug for visse personlige oplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

BR indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • opretter eller laver ændringer af dit CLUB BR-medlemskab, f.eks. tilføjer en adresse eller gemmer en ønskeseddel.
  • gennemfører et køb.
  • sender os en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • i øvrigt giver os personlige oplysninger via hjemmesiden eller på anden måde.

I BR indsamler vi de personlige oplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privatadresse) for at kunne levere de ydelser, vores kunder efterspørger, Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan vores brugere anvender BR's hjemmeside via Adobe Omniture.

Club BR

Når du tilmelder dig CLUB BR, skal vi bruge dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit barns navn, køn og fødselsdato. Du kan også acceptere at modtage nyhedsbreve fra CLUB BR. Vi sender både generelle nyhedsbreve ud og nyhedsbreve, der er rettet mod specifikke grupper. Som medlem af CLUB BR og modtager af vores nyhedsbreve får dit barn nogle gange mulighed for at deltage i konkurrencer. For at kunne deltage har vi som regel brug for at få oplyst dit CLUB BR-medlemsnummer, din adresse, din e-mailadresse og dit telefon- eller mobiltelefonnummer.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personlige oplysninger afgivet på www.br.dk videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger.
  • udvalgte og betroede tredjeparter, der skal bruge dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, du har bestilt, eller
  • forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

BR videregiver kun personlige oplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre, i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for BR.

For at kunne videreudvikle og forbedre www.br.dk fører vi statistik over, hvordan vores kunder anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form f.eks. til at se, hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. BR anvender Adobe Omniture til indsamling af statistik.

Bortset fra i ovenstående tilfælde videregiver BR ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.br.dk.

Hvor lagres dine personlige oplysninger?

Personlige oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle personlige oplysninger administreres af tredjeparter, som opbevarer og behandler personlige oplysninger på vegne af BR i henhold til denne persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til ovennævnte formål.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre dine kontooplysninger og f.eks. angive, om du ønsker at blive kontaktet i forbindelse med tilbud på tjenester eller framelde dig nyhedsbreve. Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger eller ændre dem, skriv til kundeservice - klik her!

Ad-servere

BR indgår regelmæssigt aftaler eller partnerskaber med Ad-servervirksomheder, hvorfor cookies placeres på brugerens terminaludstyr, når der klikkes på en annonce, for at registrere brug af den pågældende annonce.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitik

BR forpligter sig til altid at overholde kravene til beskyttelse af personfølsomme oplysninger. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik eller til den måde, vi gør brug af dine personlige oplysninger, skriv til kundeservice - klik her!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere