365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Slimkits

Kender du et barn, der er vild med det populære slim? Hvis ja, er vi sikre på, at barnet vil elske vores slimkits, som du finder her på siden. Der er både forskellige farver, former og konsistenser. Der åbner sig en helt ny og forunderlig verden, når børnene kaster sig over de sjove slimkits.

Overrask dit barn med sjovt slim

Der er noget fascinerende over slim, hvilket nok også er derfor, at den fedtede masse er gået hen og blevet så populær. Alene navnet antyder noget, man helst ikke vil røre ved – og så alligevel. Det er nemlig både en klistret og sjov fornøjelse, når man sætter fingrene i den finurlige slim.

Hos BR forstår vi i godt, at slim er et sjovt stykke legetøj. Derfor har vi samlet et kæmpe udvalg af forskellige slim kits, så børnene kan opsætte et helt laboratorium med skørt slim. Du finder slim kits, hvor børnene selv kan give sig i kast med at lave slim som en anden videnskabsmand. I et slim kit er der alt, hvad de skal bruge samt en udførlig guide, så der ikke går noget galt. Vi har også slim, der skifter farve og slim i unikke beholdere. Der er noget for ethverts barn slimede smag her på siden. Nu skal du bare søge rundt og vælge den slim, børnene skal sætte fingrene i.