365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Slim-legetøj

De fleste børn har både hørt om haft fingrene i det populære slim-legetøj, for her er der tale om et legetøj, der er en fest for sanserne. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af slim i alverdens farver, varianter og både med og uden glimmer.

Stort udvalg af legetøjsslim

Det kan muligvis virke som et meget enkelt legetøj, men sandheden er, at leg med slim kan bruges til at fremme kreativitet, fantasi, opfindsomhed, motoriske færdigheder samt virke beroligende. Det kan bruges af børn i alle aldre – så længe de ikke stopper det i munden.

Du kan endda opleve, at slim hjælper med at holde dit barn fokuseret og til at bevare roen, når han eller hun begynder at få uro i kroppen. Og så er lege slim ikke kun beroligende, det er også yderst underholdende.

Masser af sjovt og klistret slim-legetøj

Med så mange måder at bruge det på, er slim-legetøj den perfekte underholdning til stort set alle børn. Heldigvis, uanset hvilken slags slim du leder efter, har vi her hos BR et stort udvalg af forskellige former for slim. Noget slim føles ”fluffy” og blødt, mens andet er koldt og slimet som navnet antyder.

Her hos BR kommer legeslim i en bred vifte af forskellige spændende farver, og nogle gange indeholder det glimmer eller andre sjove ting, som kun gør legen endnu sjovere. Der er ingen ende på mulighederne, når du og dit barn får slim mellem hænderne.