365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Glimmerslim

Slim er skørt og ulækkert at røre ved – og derfor også et fantastisk stykke legetøj, der har taget alle børn med storm. Det sjove, mærkelige og slimede legetøj findes i et utal af variationer og farver. Her på siden finder du glimmerslim, der gør den fedtede masse til en skinnende fornøjelse!

Find sjovt slim med glimmer her

Stræk det, træk det, hiv i det og form det – og når slimen oveni købet er med glimmer i, kan dine børn også nyde det glimtende syn. Det virker måske meget simpelt, og for nogle voksne måske endda også dumt, at glimmerslim på rekordtid er blevet så populært blandt børnene, men det er der faktisk kun gode grunde til. Slim er nemlig underholdende og sjov at lege med.

Der er også mere lærerige grunde til, at du ikke skal tage slimen ud af dine børns hænder. Slim er nemlig en sansefuld aktivitet, der fremmer kreativiteten og som endda også virker beroligende. Slim kan derfor være en god hjælp, hvis dit barn oplever uro i kroppen. Her hos BR kommer legeslim i mange forskellige udgaver. En af vores favoritter er slim med glimmer, der gør legen endnu sjovere. Du skal dog sørge for, at de mindste ikke tager glimmerslimen i munden.