MMW elektronisk disco trommesæt

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

MMW elektronisk disco trommesæt

Elektronisk disco trommesæt!

Dette elektroniske trommesæt kan hurtigt sætte gang i festen på børneværelset. Trommesættet er udstyret med forskellige lyd- og lyseffekter, så morskaben aldrig stopper.

·  Dimensioner: 60 x 61 x 9,5 cm.

·  Udstyret med lys- og lydeffekter.

·  Anbefales til børn over 6 år.

Simba Toys er en tysk legetøjsproducent grundlagt i 1982 af familien Sieber, og har siden 1993 været en del af Tysklands største legetøjsproducent Simba Dickie Group. Simba Toys producerer i dag forskelligt legetøj til børn mellem 0-14 år, og er særligt kendt for deres dukker, samleobjekter, udendørs legetøj og kreativt legetøj. Der fokuseres på tværs af sortimentet på at udvikle legetøj, der er sjovt, varierende og af høj kvalitet.

Kvalitetsbevidst legetøjsbrand
Simba Toys er et kvalitetsbevidst legetøjsbrand, der tager ansvaret overfor forbrugeren alvorligt. Her bliver legetøjet testet både i forhold til kvalitet og sikkerhed hos Simba selv, inden legetøjet sættes til salg. Simba Toys logo med den glade elefant forbindes derfor også den dag i dag med sjovt og underholdende legetøj af højeste kvalitet.

Varenummer 100525408
ID 000000009000288533-EA
Produkt dybde [mm] 97
Produkt højde [mm] 350
Produkt bredde [mm] 560
Alder
  • 7-8 år
  • 5-6 år
  • 9-10 år
  • 10+ år
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig