365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Modellervokssæt

Modellervokssæt er en rigtig god måde at komme i gang med at lege med modellervoks på. Der er nemlig alle de ting i ét sæt, som barnet skal bruge for at få nogle fornøjelige timer i modellervoksens tegn. Find et modellervokssæt, der kan sætte gang i legen hjemme hos jer.

Find et modellervokssæt her

Et modellervokssæt er for mange børn en inspirationskilde til, hvordan der også kan leges med den alsidige modellervoks. Et sæt indeholder nemlig en eller anden form for ekstra tilbehør – og det kan være alt fra en ismaskine til en slikfabrik eller en klukkende høne, der lægger æg.

Overrask dit barn med et mekanisk modellervokssæt

Skal du købe modellervoks til dit barn for første gang, er det værd at kigge efter et starterkit. Et starterkit indeholder lidt modellervoks og diverse redskaber. De kan understøtte udformningen og forfine detaljerne på de små figurer, der bliver produceret under barnets leg med modellervoksen. Det er nemlig de små detaljer, som kan gøre den store forskel for barnets udfoldelser.

Skal det være ekstra sjovt at lege med modellervoks, kan du overraske dit barn med et mekanisk modellervokssæt, der virkelig kan sætte skub i legen. Det kan blive endnu mere morsomt og faktisk hylende skægt, når modellervoksen pludselig bliver i stand til at bevæge sig rundt. Så vil morskaben ingen ende tage.