365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Play Dough

Modellervoks er en hyggelig aktivitet, der sætter kreativiteten i gang. Form jeres egne dyr, superhelte og dinosaurer. Skal fantasien hjælpes lidt på vej, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig forskellige sæt og bøtter af Play Dough, der indeholder timevis af underholdning.

Kreativ og sansefuld leg

Med Play Dough modellervoks, modellervokssæt og redskaber er både små og store børn sikret underholdning dagen lang. Play Dough tager modellervoksens muligheder til et helt nyt niveau. Lad børnene smøge ærmerne op og finde melet frem – nu skal der bages pizza. Næsten i hvert fald. De kan godt lade melet stå. Der skal nemlig trylles pizzaer frem af modellervoks.

Det sjove Play Dough legesæt giver dine børn mulighed for at prøve sig frem som en ægte pizzakok fra Italien. Det er let og underholdende at lave pizzaerne – igen og igen. Du kan også bede børnene om at sende invitationer ud til et hyggeligt teselskab med cupcakes til – selvfølgelig lavet af modellervoks.

Til nybegynderne finder du et startersæt med alt, hvad du og dine børn skal bruge som springbræt til at lege med den bløde voks. Tag et kig på vores udvalg af Play Dough modellervoks og modellervokssæt, der gør legen med det sansefulde voks til noget helt særligt.