365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Papir & karton

Det er vigtigt, at der er styr på redskaberne, når familiens mindste skal udfolde sig. Derfor har vi hos BR selvfølgelig sørget for at have et stort udvalg af papir og karton, så du er sikker på, at du ligger inde med lige det, dine børn skal bruge, når der står krea på programmet.

Få inspiration til krea projekter med karton og lim

Vær kreativ med karton, papir, saks og limstift

Med papir og karton ved hånden kan alt lade sig gøre for den dygtige kunstner – men det er også sjovt for de voksne at være kreative med karton.

Hvad med at folde et prinsesseslot af farverigt karton? Fold en stor firkant af et stykke karton, og lad børnene tegne vinduer og døre herpå med tusser. Pak tomme toiletruller ind i karton og lim rullerne øverst på slottet. Fold nu trekanter af karton og sæt dem på tårnene som tage. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at have det sjovt med karton. Måske der endda også skal et flag på toppen af tårnene?

Uanset hvilket projekt du og dine børn foretrækker at give jer i kast med, finder du her karton papir i alle regnbuens farver – så er der både til at lave juletræer, spøgelser, påskekylling og prinsesseslotte. Så flytter der snart nyt og hjemmelavet legetøj ind på værelset.