365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Papir & karton

Det er vigtigt, at der er styr på redskaberne, når familiens mindste skal udfolde sig. Derfor har vi hos BR selvfølgelig sørget for at have et stort udvalg af papir og karton, så du er sikker på, at du ligger inde med lige det, dine børn skal bruge, når der står krea på programmet.

Vær kreativ med karton, papir, saks og limstift

Med papir og karton ved hånden kan alt lade sig gøre for den dygtige kunstner – men det er også sjovt for de voksne at være kreative med karton.

Kreativiteter med papir og karton er for alle, der kan lide at designe og skabe noget kreativt. At klippe og klistre er en sjov aktivitet, der kan give en masse underholdning og læring, og kan bruges i mange henseender. Særligt kan der laves en masse fin pynt til hjemmet i højtiderne, men papir og karton kan også bruges til at designe hjemmelavede kort og indbydelser. At lave en tegning på forskelligfarvet papir vil også være en smuk gave at give til mormor eller moster, eller I kan klippe legetøj, der kan bruges derhjemme.

Papir og karton rummer en masse muligheder for at være kreativ, hvor idéer og tanker kan få frit spil. Så tag dit barn med ind i verden fyldt med kreativitet, og gør brug af alt fra tusser, farveblyanter, lim og sakse til jeres nye kunstværker.

Kreative ideer til leg med karton

Med farverigt karton og papir er der ingen grænser for, hvad I sammen kan udrette.
Hvad med at folde et prinsesseslot af farverigt karton? Fold en stor firkant af et stykke karton, og lad børnene tegne vinduer og døre herpå med tusser. Pak tomme toiletruller ind i karton og lim rullerne øverst på slottet. Fold nu trekanter af karton og sæt dem på tårnene som tage. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at have det sjovt med karton. Måske der endda også skal et flag på toppen af tårnene?

Uanset hvilket projekt du og dine børn foretrækker at give jer i kast med, finder du her karton papir i alle regnbuens farver – der er både til at lave juletræer, spøgelser, påskekylling og prinsesseslotte. Så flytter der snart nyt og hjemmelavet legetøj ind på værelset.

Farverigt karton og papir på BR.dk

Se vores fine udvalg af karton og papir, I kan udfolde jeres kreative evner med. Vi har farvet karton og papirer i mange forskellige størrelser (fx A4, A5 og A6 ark), både mønstret og ensfarvet. Se for eksempel vores regnbuefarvede karton, enhver kreativ sjæl vil elske at lege med. Eller vores kreablokke, hvor du finder mange smukke, mønstrede papirer, der kan bruges til kort og indbydelser.

Uanset hvad I leder efter i form af karton og papirer, finder I helt sikkert et spændende og alsidigt udvalg på BR.dk, der kan gøre jeres dage meget sjovere! Bliv klar til de hyggeligste klippe- og klistredage med Klub BR, og kig også forbi vores andre spændende hobbyartikler indenfor tegn og mal. BR - Skal vi lege?