365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Farveblyanter

Findes der noget smukkere end farver? Og med dit helt eget udvalg af farveblyanter, kan du sammensætte, kombinere og male med lige præcis de farver, som du har lyst til. Gå på opdagelse i vores udvalg af farveblyanter - så bliver du lynhurtigt klar til at udfolde din indre kunstner.

Farveblyanter i alle regnbuens farver 

Uanset om du er barn eller voksen, eller om du maler i malebog eller fri hånd, så kan du helt sikkert finde et udvalg af farveblyanter, som passer lige præcis til dit behov. Med en farveblyant i hånden og et stykke papir foran dig, kan roen trygt sænke sig, imens du lader farverne overtage den hvide overflade. 

Hos BR har vi alt, hvad dit barn skal bruge til at skabe sin helt egen tegnestue. Find de helt rigtige farveblyanter til børn, malebøger i alverdens temaer og papir i den helt rette størrelse, så der ikke er nogle grænser for dine udfoldelser. 

Billige farveblyanter til børn 

Gode farveblyanter kan være en dyr affære, men hos BR har vi et udvalg til ethvert budget. Du kan altså sagtens finde de rette farveblyanter til dine børn, som både giver rig mulighed for fine kunstværker, men samtidig også kan tåle en hård hånd. 

Vælg mellem brede, smalle, runde og kantede farveblyanter fra anerkendte mærker som Staedtler. Hvis I er mere til tusser, har vi også et farverigt udvalg af dette! 

Køb dine farveblyanter hos BR!

Der er intet, der får roen til at sænke sig, som når børnene hver især har travlt med at farvelægge hvert deres motiv. Det er en perfekt beskæftigelse på terrassen i sommervejret, men ligeså ved køkkenbordet, når regnen siler ned udenfor. Pak farveblyanterne med i penalhuset, hver gang I er på farten, så der altid kan findes en hyggelig beskæftigelse frem, uanset hvor I er.

Sæt gang i kreativiteten allerede i dag, og find det udvalg af farveblyanter, som du står og mangler til dit næste projekt. Vi har store og små sæt, så der er rig mulighed at få de nuancer, som du går og drømmer om.