365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Blyanter

Skal dit barn tegne kreative kruseduller? Eller står der fordybelse og lektier på programmet? Her på siden finder du et stort udvalg af blyanter, der stiller dit barns behov for en god blyant. Uanset om det er derhjemme eller i skolen, der skal skrives med blyant. 

Find de rette blyanter her

Når børn skriver og tegner, udvikler de deres kreativitet. Derudover lærer børnene også at koncentrere og fordybe sig, når de har en blyant i hånden. Hos BR sørger vi for, at dit barn har lige det udstyr, han eller hun har brug for. Vi har et stort udvalg af bl.a.:

  • Børneblyanter
  • Skoleblyanter

Med blyanter kan dit barn finpudse sin tegning. Lad hende eller ham udtrykke sig kreativt med en blyant i hænden, så fantasien rigtigt får lov til at arbejde på højtryk. Skal dit barn starte i skole, eller trænger penalhuset bare til en opdatering, finder du her på siden også et godt udvalg af skoleblyanter. Vores skoleblyanter er af særlig god kvalitet og er nemme for barnet at skrive med. De mindste børn skal selvfølgelig heller ikke snydes. Derfor har vi blandt vores udvalg også børneblyanter, der er nemme for børnene at have i deres små hænder. Find også farveblyanter, dine børn kan udtrykke sig med her.