365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Blyanter & farveblyanter

Skal dit barn tegne kreative kruseduller? Eller står der fordybelse og lektier på programmet? Her på siden finder du et stort udvalg af blyanter og farveblyanter, der stiller dit barns behov for en god blyant. Uanset om det er derhjemme eller i skolen, der skal skribles med blæk eller farver.

Find de rette børneblyanter her

Når børn skriver og tegner, udvikler de deres kreativitet. Derudover lærer børnene også at koncentrere og fordybe sig, når de har en blyant i hånden. Hos BR sørger vi for, at dit barn har lige det udstyr, han eller hun har brug for. Vi har et stort udvalg af bl.a.:

  • Farveblyanter
  • Børneblyanter
  • Skoleblyanter

 

Med farveblyanter kan dit barn finpudse sin tegning. Lad hende eller ham sammensætte farver på kryds og tværs, så fantasien rigtigt får lov til at arbejde på højtryk. Skal dit barn starte i skole, eller trænger penalhuset bare til en opdatering, finder du her på siden også et godt udvalg af skoleblyanter. Vores skoleblyanter er af særlig god kvalitet og er nemme for barnet at skrive med. De mindste børn skal selvfølgelig heller ikke snydes. Derfor har vi blandt vores udvalg også børneblyanter, der er nemme for børnene at have i deres små hænder. Find lige de blyanter eller farveblyanter, dine børn kan udtrykke sig med her.