365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Syning & strik

Kender du en lille syerske? Syning og strik er en enkel måde at lade børn være kreative på, mens de samtidigt lærer at fordybe sig. Her hos BR har vi en bred vifte af sylegetøj børn. Find et sjovt og inspirerende projekt til børnene i vores udvalg!

Kreative sy- og smykkeprojekter til børn

Med masser af farvestrålende tråde og forskellige designs og ideer er der noget for ethvert barns smag. Dine børn kan bruge timevis på at skabe og designe nye ting, som de vil være stolte af at vise dig eller deres venner. Og det bedste ved det hele er, at du sagtens kan hjælpe, inspirere og gå i gang med et hyggeligt projekt sammen med dit barn.

Lav-selv-smykker for børn, små designere og stylister

I vores omfattende sortiment af sy- og strikkesæt kan du finde dit barns første strikkesæt, glimmerstudie, smykkesæt, børnesymaskine og klistermærkeværksted. Sy- og strikkesæt til børn vil give dem timevis af underholdning og sjov alt imens, at de lærer en ny færdighed såsom tålmodighed, fokus, koncentration og finmotorik. Med vores sæt vil dit barn være i stand til at lære, hvordan man selv laver smykker, påfører sten og bling på tøjet eller skaber sine egne skræddersyede kreationer.

Dette er fantastisk til alle små designere og stylister!