365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Vandperler

Vandperler er en helt ny form for leg, der i den grad har taget børnene med storm. Vandperlerne åbner for en verden fuld af fantasi og kreativitet – og vi lover dig, at dine børn vil elske det. Se vores store udvalg af perler fra bland andre Aquabeads her. Så skal der skabes kreative kreationer! 

Sjov med vandperler

Vandperler, Aquabeads, vandkrystaller. Kært barn har mange navne – og selvom vandperlerne er en forholdsvis ny opfindelse for børn, ja, så er de allerede børnenes kære.

Vandperler fungerer på samme måde, som når du stryger de klassiske perler. Forskellen er bare, at du skal sprøjte vand på denne form for perler. Lyder det ikke sjovt? Blandt vores udvalg af vandperler finder du forskellige perlesæt, hvor alle kan være med. Er dine børn nybegyndere, finder du selvfølgelig et begyndersæt, der sender jer godt på vej mod kreative figurer af vandperler.

Har dine børn allerede prøvet kræfter med Aquabeads, kan du overraske dem med vores populære Aquabeads Frozen sæt eller Aquabeads Disney, hvor de kan hygge sig med at skabe smukke Anna eller søde Olaf. Aquabeads er med garanti dine børns nye favoritbeskæftigelse – og vi forstår godt hvorfor! Med Aquabeads er der rig mulighed for at blive opslugt af en sjov fantasiverden, hvor der ingen begrænsninger er.