365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Perlesmykker

Perlesmykker er et sikkert hit hos de kreative børn, der også elsker at pynte sig. Med perlesmykker kan dine børn skabe lige de smykker, de går og drømmer om. Hos BR finder du mange forskellige perlesmykker, så du er sikker på at finde noget, der falder i lige dit barns smag.

Lad dit barn udfolde sig med perlesmykker

Er der en indre designer gemt i dit barn? Med perlesmykker kan dit barn finde sin indre stylist frem og designe sine egne, hjemmelavede perlesmykker. Blandt vores udvalg af perlesmykker finder du:

  • Perler til armbånd
  • Sæt til at lave armbånd og øreringe
  • Sæt til at lave hårpynt
  • Sæt med bogstavsperler samt tilhørende låse og snore

Uanset hvad familiens lille designer foretrækker at give sig i kast med, finder du med garanti et populært valg her. Vores sæt af perlesmykker er et godt valg, hvis det er første gang, dit barn skal lave sine egne smykker. Her er nemlig alt det, de dygtige designere har brug for. Lige fra perler til snor og låse.

Måske drømmer designeren om at lave sin egen hårpynt med flotte perler? Det kan også være, at designeren ønsker at lave et veninde-armbånd til sin bedste veninde? Der er ingen grænser for, hvad dit barn kan udrette, når først han eller hun giver sig i kast med at hjemmelavede perlesmykker.