365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Perlesmykker

Perlesmykker er et sikkert hit hos de kreative børn, der også elsker at pynte sig. Med perlesmykker kan dine børn skabe lige de smykker, de går og drømmer om. Hos BR finder du mange forskellige perlesmykker, så du er sikker på at finde noget, der falder i lige dit barns smag.

Lad dit barn udfolde sig med perlesmykker

Er der en indre designer gemt i dit barn? Med perlesmykker kan dit barn finde sin indre stylist frem og designe sine egne, hjemmelavede perlesmykker. Blandt vores udvalg af perlesmykker finder du:

  • Perler til armbånd
  • Sæt til at lave armbånd og øreringe
  • Sæt til at lave hårpynt
  • Sæt med bogstavsperler samt tilhørende låse og snore

Uanset hvad familiens lille designer foretrækker at give sig i kast med, finder du med garanti et populært valg her. Vores sæt af perlesmykker er et godt valg, hvis det er første gang, dit barn skal lave sine egne smykker. Her er nemlig alt det, de dygtige designere har brug for. Lige fra perler til snor og låse.

Måske drømmer designeren om at lave sin egen hårpynt med flotte perler? Det kan også være, at designeren ønsker at lave et veninde-armbånd til sin bedste veninde? Der er ingen grænser for, hvad dit barn kan udrette, når først han eller hun giver sig i kast med at hjemmelavede perlesmykker.

Hyg jer med hjemmelavede perlesmykker

Hvis dine børn elsker at fordybe sig i perler og perleplader, vil de helt sikkert også elske at lave deres egne perlesmykker. Det kan bare noget særligt med hjemmelavet perlesmykker, hvor hvert enkelt smykke er helt unikt og designet udelukkende ud fra barnets fantasi.

Med et perlesmykkesæt er både du og dit barn hjulpet godt på vej mod kreative kreationer. Måske skal mormor forkæles med et særligt armbånd, der hver dag vil minde hende om kærligheden til sit barnebarn? Eller er det farmor, der ønsker sig en halskæde i gave. Lad den lille designer udfolde sig med at sætte bogstavsperler på snor til halskæden. Det kan være, at der skal stå ”jeg elsker dig”? Så er farmor garanteret en smuk halskæde, der fuldender hendes smykkeskrin. Tag et kig på vores spændende udvalg af farvestrålende perlesmykker og perlesmykkesæt, der gør det endnu sjovere at lege med perler.