365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Perlesæt

Det skal være sjovt at lege – særligt perlesæt er noget, der falder i mange børns smag. Her på siden finder du et spændende udvalg af forskellige perlesæt, der med sikrer dine børn, både store som små, sjove og hyggelige timer. Nu skal I bare vælge hvilket perlesæt, det skal være!

Populære mærker

Gør fantasi til virkelighed med perlesæt

Hos BR finder du mange forskellige perlesæt, men de har alle sammen én ting til fælles: De er fyldt med timevis af underholdning! Når dine børn får et perlesæt for hænderne, kan de nemt fremtrylle figurer, idoler og helte, der gør legen med perler meget sjovere.

Vores perlesæt indeholder alt, som dit barn skal bruge til at forvandle fantasi til virkelighed. Vores perlesæt indeholder bl.a. perleplader, en nem instruktion og perler i lige nøjagtig de farver, dit barn skal bruge til at få sit idol frem på perlepladen.

Foruden at være sjove og underholdende er perlesættene også en god læring for dine børn. De lærer nemlig tålmodigt at følge en vejledning samt at forstå processen i at skabe noget meget konkret. Perlesæt er oplagt underholdning for alle børn, der elsker at lade tiden gå med at lege og udfolde sig kreativt. Se hele BR’s udvalg af perlesæt igennem – så er jeres arsenal af perler og perleudstyr snart gennemført.