365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Perleplader

Slip kreativiteten løs med perleplader – så er både børn og voksne sikret timevis af underholdning. Der er ikke noget hyggeligere end at lade timerne gå med sidde ved bordet og dekorere flotte perleplader. Vi har derfor samlet alt, du og dit barn skal bruge, når I går i gang med perlemesterværkerne.

Sæt gang i kreativiteten med flotte perleplader

Det er sjovt for både børn og voksne at hygge med perleplader, men det er faktisk også en rigtig god finmotorisk øvelse, der styrker børnenes koncentrationsevne. Det er derfor oplagt at have skabet fuld af farverige perler og sjove perleplader, som I nemt kan hive frem på en regnvejrsdag, der indbyder til perleprojekter, koncentration og fordybelse.

Hvad med at lave smukke hjerter af perler? Sæt en silkesnor i det færdige mesterværk og lad det pryde i vinduet til jul. I kan også udfordre fantasien og lave en hurtig bil på perlepladen. Tegn derefter en sej bilbane på et stykke karton. Så har I en ny racerbil og -bane, som ingen af vennerne har. Her hos BR finder du Hama perleplader, der sætter gang i fantasien hos både store og små og på tværs af køn. Tag et kig på vores udvalg af perleplader fra Hama. Vi er sikre på, at du finder lige de plader, der fuldender jeres samling.