365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Smykkeværktøj

Når der skal sættes gang i smykkeværkstedet, skal det rigtige smykkeværktøj selvfølgelig være i orden. Med det gode smykkeværktøj på plads er der rig mulighed for, at dine børn kan give sig i kast med kreative smykkeprojekter ud over det sædvanlige. Se vores udvalg af forskellige former for smykkeværktøj her!

Smykkeværktøj til de pynteglade børn

Det er både sjovt og spændende for dine børn at lave deres egne smykker – og så er det en god læringsproces. Med lav-selv-smykker for hånden fordyber dine børn sig, alt imens de lærer at koncentrere sig i længere tid ad gangen om sit eget lille projekt.

Med det rette smykkeværktøj bliver det en leg for dit barn at lave hjemmelavede smykker. Vores smykketøj er et perfekt match, hvis dine børn elsker glimmer, glitter, farver og pynt. Blandt vores store udvalg af smykkeværktøj finder du blandt andet sjove maskiner, der hjælper dine børn med at fremtrylle farverige armbånd og halskæder. Smykkerne er både underholdende for børnene at lave, men også fine at pynte sig med. Kom godt i gang med smykkefremstillingen derhjemme og hjælp barnet med at slå sin indre designer løs, når perler, snor og smykkeværktøj kommer på bordet.

Skab de smykker du drømmer om

Skal dit barn have lov til at pynte sig selv med flotte og farverige smykker, der gør hverdagen lidt mere festlig? Så er det bare at springe ud i at være kreativ med vores smykkeværktøjer, perler og lav-det-selv smykker. Vores smykkeværktøj er en oplagt gave til de kreative og pynteglade børn, der måske har en indre stylist i maven, der venter på at komme ud. Nu skal du bare finde lige det smykkeværktøj, der gør det endnu sjovere for dit barn at skabe personlige kreationer – lige til at fuldende den store smykkesamling.

Stort udvalg indenfor lav-det-selv smykker til børn

Hos BR har vi et stort udvalg indenfor design af smykker, så I kan komme godt i gang med at designe jeres egne smykker derhjemme. Vores smykkeværktøj gør det nemmere for barnet at fremstille armbånd, halskæder og lignende smykker, men vil dit barn helst sidde med snor og perler i hånden, så finder du også et bredt udvalg af DIY smykker samt perler og perleplader. Med det rette værktøj er der massere af muligheder for at designe de fineste børnesmykker på egen hånd – og hvem ved, måske dit barn får lyst til at starte en karriere som smykkedesigner.

Skab mange variationer af superflotte smykker og lav gør aktiviteten til noget hyggeligt, I kan samles om ude som inde. Vær kreativ med Klub BR og bestil et smykkesæt hjem til dit barn, der vil blive et sikkert hit.