365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Smykkeværktøj

Når der skal sættes gang i smykkeværkstedet, skal det rigtige smykkeværktøj selvfølgelig være i orden. Med det gode smykkeværktøj på plads er der rig mulighed for, at dine børn kan give sig i kast med kreative smykkeprojekter ud over det sædvanlige. Se vores udvalg af forskellige former for smykkeværktøj her!

Smykkeværktøj til de pynteglade børn

Det er både sjovt og spændende for dine børn at lave deres egne smykker – og så er det en god læringsproces. Med lav-selv-smykker for hånden fordyber dine børn sig, alt imens de lærer at koncentrere sig i længere tid ad gangen om sit eget lille projekt. Vores smykketøj er et perfekt match, hvis dine børn elsker glimmer, glitter, farver og pynt.

Blandt vores store udvalg af smykkeværktøj finder du bl.a. sjove maskiner, der hjælper dine børn med at fremtrylle farverige armbånd og halskæder. Smykkerne er både underholdende for børnene at lave, men også fine at pynte sig med. Vores smykkeværktøj er en oplagt gave til de kreative og pynteglade børn, der måske har en indre stylist i maven, der venter på at komme ud. Nu skal du bare finde lige det smykkeværktøj, der gør det endnu sjovere for dit barn at skabe personlige kreationer – lige til at fuldende den store smykkesamling.