365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Perlesmykkesæt

Perler er meget mere end bare en håndfuld perler på en perleplade. Sæt gang i de kreative udfoldelser med et stort perlesmykkesæt, der indeholder både perler og redskaber, som dine børn skal bruge til at lave deres egne perlesmykker. Se vores udvalg af perlesmykkesæt her!

Hyg jer med hjemmelavede perlesmykker

Hvis dine børn elsker at fordybe sig i perler og perleplader, vil de helt sikkert også elske at lave deres egne perlesmykker. Det kan bare noget særligt med hjemmelavet perlesmykker, hvor hvert enkelt smykke er helt unikt og designet udelukkende ud fra barnets fantasi.

Med et perlesmykkesæt er både du og dit barn hjulpet godt på vej mod kreative kreationer. Måske skal mormor forkæles med et særligt armbånd, der hver dag vil minde hende om kærligheden til sit barnebarn? Eller er det farmor, der ønsker sig en halskæde i gave. Lad den lille designer udfolde sig med at sætte bogstavsperler på snor til halskæden. Det kan være, at der skal stå ”jeg elsker dig”? Så er farmor garanteret en smuk halskæde, der fuldender hendes smykkeskrin. Tag et kig på vore spændende udvalg af farvestrålende perlesmykker og perlesmykkesæt, der gør det endnu sjovere at lege med perler.