365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Vandfarve

Når der er en malerpensel i hånden og vandfarve på paletten, vil børn i alle aldre elske at male smukke billeder og motiver. Billederne kan efterfølgende pryde både opslagstavle og køleskab. Blandt vores udvalg af vandfarver finder du lige det, dit barn skal bruge til at give sig i kast som kunstner.

Oplev akvarellens smukke nuancer

Børn elsker at male og fordybe sig i små malerprojekter. Det er som om, der sker noget helt magisk, når et barn får en pensel i hånden. Glæden og lysten til at male er ikke til at skjule, og flere timer kan hurtigt gå med at udforme sjove mønstre, bogstaver og motiver på papiret. Billederne kan derefter komme i en flot ramme og pryde væggen hjemme i stuen. Så har I med garanti en stolt kunstner i familien.

Et flot maleri med vandfarver er også en god jule- eller fødselsdagsgave til mor eller far. Det er sjovest at male med vandfarve, når paletten er fyldt til kanten og barnet bare skal tage for sig af de flotte farvenuancer. Skal der rigtigt gang i kreativiteten, kan I købe forskelligt tilbehør som lærreder og pensler, så børnene kan slå sig løs og lade fantasien få frit løb. Se hele BR’s udvalg af vandfarver igennem – så bliver det hurtigt meget sjovere at være kreativ.