365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Stenmaling

Stenmaling er en sjov og hyggelig aktivitet for både børn og voksne. Med stenmaling kan I forvandle helt almindelige sten til unikke kunstværker, som er både fine at kigge på og sjove at lege med. Her på siden finder du vores udvalg af stenmaling, der sikrer jer mange gode timer sammen.

Sjove idéer til stenmaling

Forvandel almindelige sten til unikke kunstværker med stenmaling. Få inspiration her til forskellige motiver og slip kreativiteten løs. 

Gør sten til kreative kunstværker

Det er sjovt og hyggeligt at male på sten. Invitér familien med på en hyggelig tur i den friske luft, hvor I samler sten til at tage med hjem. Når I kommer hjem, kan I hygge jer med at pynte og male stenene med stenmaling. Der er ikke noget bedre end at fordybe sig i noget kreativt, når man lige har været ude og få røde kinder i den dejlige natur. Med maling til sten kan I forvandle dem til smukke værker, der pynter fint på hylden. Pak de flotte sten med motiver ind i en sød indpakning og giv den kreative gave til farmor eller mormor, der fortjener en kærlig tanke. I kan også male krydser og boller på stenene og bruge dem til et hjemmelavet kryds-og-bolle-spil.

Der er ingen grænser for, hvad I kan udrette med maling til sten. Blandt vores brede udvalg af maling finder I stenmaling i alle regnbuens skønne farver, der gør hver enkel sten til noget ganske særligt.