365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Hobbymaling

Maling er en god måde for børne at være kreative på. Med hobbymaling på penslen kan børnene slippe fantasien løs, imens de lærer at fordybe sig i deres eget kreative projekt. Vi har samlet et stort udvalg af hobbymaling i alle regnbuens farver, så husets små kunstnere kan udfolde sig.  

Kreativ leg med hobbymaling

Med hobbymaling er både store og små kreative sjæle sikret mange hyggelige og sjove timer – både sammen og hver for sig. Her hos BR finder du et godt udvalg af forskellig slags hobbymaling, der lever op til selv de mest kreative kunstneres forventninger. Som dygtige malere er det selvfølgelig også vigtigt at have de gode redskaber i orden. Her på siden finder du derfor bl.a.:

  • Pensler og tilbehør
  • Fingermaling
  • Stenmaling
  • Vandfarve
  • Tekstiltuscher 


Stenmaling er oplagt som en hyggelig weekendaktivitet, hvor hele familien kan være med. Hver mand vælger sin sten – og når I kommer hjem igen, kan I dekorere stenene i alle regnbuens farver, skrive små ord eller tegne mønstre. De små kunstværker kan lægges ude såvel som inde eller foræres væk til de heldige bedsteforældre. Kig vores udvalg af sjov hobbymaling igennem og find inspiration til, hvad du og dine børn har brug for næste gang, I skal have gang i det kreative værksted.