Ønskeliste
Din kurv
0
365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk

Perleplader

Perleplader – skab og lær

Med adgang til alle regnbuens farver i perler, kan du med perleplader skabe smukke og kreative motiver sammen med dine børn. Det er både hyggeligt for børn og voksne, samtidig med at det er lærerigt og udfordrende for alle aldre. Lad legen begynde!

 

Tre grunde til at vælge perleplader:

  • Skab dine egne motiver, eller lad dig inspirere af temaer
  • Leg sammen på tværs af alder og køn, mens I lærer
  • Lav gaver og søde pynteting til bedsteforældre og venner

Farver er inspirerende, og det er svært ikke at blive glad, når hele regnbuen ligger for dine fingerspidser. Perleplader giver muligheden for at bruge farverne til at udforske og undersøge forskellige former og figurer på en sjov måde, der er lige relevant for de små, som det er for de store legebørn. Så har du en kreativ åre, er perlepladerne en god mulighed for at få afløb.

 

Hvilke perleplader skal du vælge?

Der findes rigtig mange forskellige former for perleplader, og når du skal vælge præcis dem, der skaber mest underholdning for netop jeres familie, så kan du overveje følgende:

- Klassiske former: Er det mest farver og motorik, der skal trænes, så er de helt klassiske former et rigtig godt valg. Cirkler, firkanter, stjerner og hjerter giver rig mulighed for at bruge farverne og træne finmotorikken.

- Specielle former: Der findes også mere udfordrende perleplader med faste motiver. Her bliver barnet udfordret på genkendelighed og fantasi, for hvorfor ikke lave en grøn ko eller Elsa med pink hår? Slip fantasien løs, og hav det sjovt.

- Pakker med perler: Du finder også pakker med både skabeloner, perler og perleplader, så der kan laves genkendelige motiver efter skabeloner.

 

Skal du lave perleplader i weekenden eller ferien, så se udvalget herover, og bestil dine perleplader allerede i dag!