365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halloween ansigtsmaling

Ansigtsmalingen er for mange børn der, hvor det først bliver rigtig sjovt, for her er det kun fantasien, der sætter grænserne. Hos BR er vi vilde med seje motiver og skræmmende ansigter – og derfor har vi samlet et udvalg af sminke til halloween, som kan gøre ethvert kostume ekstra levende og uhyggeligt.

Få inspiration til Halloween ansigtsmaling

Skal Halloween udklædningen fuldendes, så kræver det den helt rette ansigtsmaling. Få inspiration til forskellige (u)hyggelige Halloween ansigtsmalinger i guiden her og sæt prikken over i'et på årets Halloween kostume!

Halloween makeup til store og små

Mangler årets Halloween-kostume lige prikken over i'et? Så kan det være en god idé at fuldende udklædningen med uhyggelig Halloween ansigtsmaling. Mange kostumer bliver endnu bedre af, at I tilføjer lidt ekstra karakter til ansigtet med farve, motiver og sjove detaljer. Hos BR.dk finder du et bredt udvalg af Halloween makeup, så I kan komme helt i mål med den skræmmende udklædning - måske det endda kan hjælpe til, at der kan indsamles lidt mere slik, når der synges "slik eller ballade"? Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå med vores ansigtsmaling, og kun fantasien sætter grænser for de uhyggelige looks, du kan skabe med den farverige makeup. 

 

Gode råd til Halloween ansigtsmaling

Kunne I godt bruge et par tips og tricks til, hvordan man kan lave en skræmmende god ansigtsmaling på børnene til Halloween? Her har vi samlet nogle gode råd, som kan bruges som inspiration til, hvordan I får det bedste ud af ansigtsmalingen.

  • Find et motiv eller et billede, og mal efter det. Du kan evt. øve på et papir første gang.
  • Der skal bruges pensler, en svamp og et glas med vand til at skylle ved farveskift samt lidt papir til at tørre med.
  • Inden i går i gang, er det en god idé at smøre barnets ansigt ind i en god creme.
  • Når I skal male linjer og detaljer, bliver det skarpere hvis penslen er våd.
  • Skal hele ansigtet dækkes, kan I med fordel bruge en blød svamp.

Start altid med at male grundfarven og mal detaljer ovenpå bagefter. På den måde får du det bedste resultat.

 

Lav skræmmende ansigtsmaling til Halloween

Halloween ansigtsmaling egner sig til en lang række uhyggelige udklædninger. Er valget af Halloween kostume i år faldet på et farligt hekse-kostume? Så kan I male øjne og læber mørke, lave store buskede øjenbryn, og lave en vorte på næsten. Så mangler der bare en kjole og tilbehør i form af en hat og kost og vupti, så står der en uhyggelig heks!

Det kan også være, at dit barn er iført et græskar-kostume i år - her er det oplagt at male hele ansigtet orange og tilføje en grøn stilk øverst i panden. Eller måske det er skelet-kostumet, der har vundet dit barns hjerte? Så kan I med fordel male ansigtet som et kranium med hvid og sort ansigtsmaling.

Uanset hvilket motiv, du og dit barn er ude efter, så kan vores Halloween ansigtsmaling hjælpe dig med at skabe et skræmmende og frygtindgydende look, som uden tvivl vil imponere alle, I kommer forbi! Så gå på opdagelse i vores udvalg herover og skab dit barns drømmelook til årets mest uhyggelige højtid!