365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Halloween ansigtsmaling

Ansigtsmalingen er for mange børn der, hvor det først bliver rigtig sjovt, for her er det kun fantasien, der sætter grænserne. Hos BR er vi vilde med seje motiver og skræmmende ansigter – og derfor har vi samlet et udvalg af sminke til halloween, som kan gøre ethvert kostume ekstra levende og uhyggeligt.

Få inspiration til halloween ansigtsmalingen

Skal halloween udklædningen fuldendes så kræver det den helt rette ansigtsmaling. Få inspiration til forskellige (u)hyggelige halloween ansigtsmalinger. 

Lav skræmmende ansigtsmaling til halloween

Her på siden kan I tage et kig på udvalget af ansigtsmaling til Halloween og finde det, I skal bruge for at komme i mål med udklædningen. Mange kostumer bliver endnu bedre af, at I tilføjer lidt ekstra karakter til ansigtet med farve, motiver og detaljer. Hvad med at male en farlig heks, med mørke øjne og læber, store buskede øjenbryn og en vorte på næsen? Så mangler hun bare en kjole, hat og kost og vupti, så står der en uhyggelig heks.

Gode råd til ansigtsmaling

Kunne I godt bruge et par tips og tricks til, hvordan man kan lave en skræmmende god ansigtsmaling på børnene til Halloween? Her har vi samlet nogle gode råd, som kan bruges som inspiration til, hvordan I får det bedste ud af ansigtsmalingen.

  • Find et motiv eller et billede, og mal efter det. Du kan evt. øve på et papir første gang.
  • Der skal bruges pensler, en svamp og et glas med vand til at skylle ved farveskift samt lidt papir til at tøre med.
  • Inden i går i gang, er det en god idé at smøre barnets ansigt ind i en god creme.
  • Når I skal male linjer og detaljer, bliver det skarpere hvis penslen er våd.
  • Skal hele ansigtet dækkes, kan I med fordel bruge en blød svamp.

Start altid med grundfarve, og mal detaljer ovenpå bagefter.