365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Bordflag

Når fødselsdage og andre festlige begivenheder skal fejres, skal der selvfølgelig være bordflag på bordet. Det giver den helt rette feststemning. Hos BR har vi samlet flere forskellige flag til bordet, der kan skabe den helt rette stemning, hvad end det er fødselsdag eller andet, der skal fejres. Find dine bordflag her.

Et bordflag som fejrer fødselaren

“Med dejlig chokolade og kager til” synger vi, imens fødselaren sidder med et skævt smil placeret for bordenden med udsigt til alt lige fra kage og chokolade til bordflaget placeret centralt på bordpladen - så er der fødselsdag!

Et flag er et symbol på mange forskellige begivenheder. Oftest er det begivenheder, hvor vi fejrer, og derfor har flaget også en personlig og mangfoldig betydning for os. Uanset om vi er på restaurant eller i hjemmet, så ved vi ved første øjekast, at der er noget at fejre, når bordflaget vejrer midt på bordet.

Pynt med et fødselsdagsflag til bordet

Bordflaget er et klassisk element, som ganske enkelt hører sig til! Det er ikke elementet, der sikrer et gennemført og velpyntet festlokale, men det mangler også, når det ikke står fremme. Med andre ord følger det os i livets små og store begivenheder - år efter år, når familiemedlemmerne har fødselsdag, når storesøster er blevet student, når den mindste skal døbes, eller når der er enhver anden begivenhed, som fortjener et flag på bordet.

Hos BR kan du finde bordflaget, som skal være et symbol for alverdens begivenheder i jeres familie. Vi har et stort udvalg af bordflag i forskellige designs, som kan stå højt i blandt drikke- og madvarer på bordet.

Hvad er en fødselsdag uden flag?

Et bordflag er et must! På arbejdspladsen, i hjemmet, i børnehaven og i skolen. På den måde kan din kollega, datter, pædagog eller elev altid fejres med manér!

Du kan købe alt i flag her hos BR, uanset om du er på jagt efter hurraflag eller bordflag. Vi sørger for en hurtig og sikker levering, og så er det bare med at nyde synet af det rød/hvide flag til enhver anledning.