365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Popcornposer

Popcorn er en sikker vinder! Børn forbinder det med alt godt i verden - lige fra tivoli, biografture og cirkusforestillinger til fredagssnacken i hjemmet. Hos BR vil vi gerne opfordre til at gøre popcornspisningen lidt sjovere, og derfor har vi samlet et udvalg af popcornbægre her på siden.

Æsker med popcorn til børnefødselsdagen

Uanset om I skal holde børnefødselsdag, klassefest eller noget helt tredje, så er det vigtigt, at sætte rammerne, så de bliver i børnenes tegn - og det behøver slet ikke at være så svært. De fleste børn elsker popcorn, og de er helt sikkert vant til at dele en skål med familien i sofaen om fredagen, men du kan nemt og enkelt gøre lidt ekstra ud af det.

Med popcornposer får alle børn hver sin mængde popcorn i et festligt bæger, som de kan gå og nyde i selskab med hinanden. På den måde sikrer du, at alle børn får den samme mængde popcorn, og du undgår en masse børnefingre i den samme skål.

Gør festen levende med popcorn i bægre

Et popcornbæger leder straks tankerne hen på sommerdage i tivoli og forestillinger i cirkus med en pose popcorn i den ene hånd og en candyfloss i den anden. Og hvor sejt vil det ikke lige være, hvis børnene kan få den helt samme følelse hjemme hos jer?

Uanset om de skal se film, om der kommer en tryllekunstner eller om de bare skal nydes i haven, så er der ingen tvivl om, at børnene vil være ellevilde over de farverige popcornbægre.

Find dine popcornbægre hos BR

Lej en popcornmaskine, tænd mikroovnen eller få gang i gryderne og pop dine egne - så er du klar til at servere varme og velsmagende popcorn med den helt rette stemning til alle dine gæster. Der er intet som duften af lune popcorn, og børnene vil helt sikkert elske dig for det!

Hos BR elsker vi børnefester, og vi har alle festartikler til at skabe en stemning til den helt store guldmedalje. Start med popcornbægrene her på siden, og find dem, der passer allerbedst til din begivenhed.