365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Bordløbere

Skal der være fest? Så er borddækningen et vigtigt element i oppyntningen! En bordløber sætter et særligt præg på et dækket bord, og du kan både benytte den med og uden dug under. Hos BR har vi samlet et udvalg af bordløbere i fine designs, og du finder dem alle herunder.

Find en bordløber, der passer til anledningen

Bordløberen fylder ikke hele bordet, men kan danne et centrum, som kan gå på langs eller på tværs af bordet. Det skaber en linje, hvor du kan placere gryder, fade og kander med drikkevarer, så der ikke kommer mærker på din bordplade.

Hvis du kombinerer den med en dug i en matchende farve samt nogle pæne lys og servietter, er du sikker på, at de rette rammer er sat. Med andre ord er en bordløber altså en nem måde, hvorpå du kan opgradere den traditionelle borddækning med et element, der bryder farverne.

Derfor skal du vælge en bordløber

En bordløber er en god idé, uanset om du skal holde konfirmation, babyshower, børnefødselsdag eller noget helt fjerde. En borddækning kan hurtigt blive rodet med service, bordpyn, store fade og skåle, men med en bordløber skaber du en linje, hvor du kan samle elementerne og skabe et ordentligt udtryk.

En bordløber er også en fordel, hvis du ikke ønsker en farverig dug, men samtidig har mod på at tilføje nogle farver til borddækningen. Vælg en farverig bordløber, som passer til anledningen - så er du sikret liv og glade dage, uden at det bliver for meget.

Find en bordløber i et sjovt design hos BR

Er I kun to personer ved det store spisebord? Så kan bordløberen også bruges på tværs af bordet som en lille dug, hvor jeres tallerkner, glas og bestik kan stå. Med andre ord har en bordløber altså mange anvendelsesmuligheder, og du kan gøre brug af den i mange anledninger.

Hos BR har vi et udvalg af fine og farverige bordløbere - både til børnene og de voksne. Vi har alt, hvad I skal bruge af festartikler til at danne rammerne for en festlig begivenhed.