365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Er I klar til at lave seje, sjove og kreative musikvideoer med LEGO® Vidiyo?

Kig forbi din lokale BR*-butik lørdag d. 24 og søndag d. 25 april, hvor du bl.a. kan opleve magiske minifigurer komme til live i Vidiyo musik appen. LEGO® Vidiyo musik appen indeholder kendte sange fra hele verden, og nu har du muligheden for at leve dig ind i musikkens verden og lave seje videoer med dine figurer.

Kom forbi din nærmeste BR*-butik for meget mere sjov med LEGO® Vidiyo. Scenen er din!

Psst.. De første 100 deltagere i butikken får en LEGO® Vidiyo mikrofon. Ses vi?

Køb LEGO® Vidiyo her

* Eventet afholdes ikke i BR Bruuns Galleri, BR Ro’s Torv, BR Frederiksberg Centret og BR Slotsarkaderne/Hillerød

Musikvideoer kan deles sikkert

Det er nemt at komme i gang. Download LEGO® VIDIYO™ appen for at scanne minifiguren og BeatBits. Så kan børn være kreative, vælge musik og udforske specialeffekter, mens de instruerer og optager deres musikvideo, som de kan dele sikkert online.

LEGO® VIDIYO™ appen omfatter en lang række sikkerhedsfunktioner, der beskytter børn online. Avatarer og app-genererede brugernavne sikrer anonymitet. Alle uploadede videoer og kommentarer modereres, og der er et forældre-dashboard, hvor voksne kan kontrollere, hvad deres barn deler og har adgang til. 

Leg. Skab. Gentag.

LEGO® VIDIYO™ universet giver børn en kreativ oplevelse, som de vil vende tilbage til igen og igen.

Der kommer løbende nye musiknumre i VIDIYO-appen. Børn vil elske at instruere, producere og medvirke i mange videoer. Se deres selvtillid vokse, når de opdager nye musikgenrer og eksperimenterer med de forskellige musikvideoeffekter, som de låser op for med BeatBits.

Med ugentlige udfordringer, samlerfigurer og BeatBits er der altid noget nyt at skabe i LEGO® VIDIYO universet.

Lav egne videoer med BeatBits

  • Vælg BeatBits / Scan / Aktivér

Hvad er BeatBits?

  • Med BeatBits kan børn tilføje sjove effekter til deres musikvideoer. Der er altid noget nyt at opdage – fra finurlige lydeffekter til nye baggrunde eller kostumer.

Hvor mange BeatBits er inkluderet i hvert sæt?

  • Med hver BeatBox medfølger 14 vilkårlige BeatBits og 2 special-BeatBits. Med hver Bandmate-lykkeæske medfølger 2 vilkårlige BeatBits og 1 special-BeatBit.

Hvordan aktiveres BeatBits?

  • Scan BeatBits i LEGO® VIDIYO™ appen for at låse op for effekter, lyde, moves og meget mere.

Saml masser af BeatBits

Børn vil elske at tilpasse deres videoer med BeatBits. Med over 90 BeatBits på tværs af sortimentet kan børn skabe noget nyt hver gang.