Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

DM for helte

BR inviterer riddere og ninjaer til det fantastiske DM for helte.

Det store pokaltårn

Se efter det store pokaltårn i BR – her kan du bl.a. finde oplysninger om de fire discipliner, en byggezone og seje NEXO KNIGHTS og NINJAGO sæt.

GRATIS heltebog

Du får den gratis heltebog i BR. Heltebogen er vildt imponerende – det er en todelt bog, der fører dig ind i de fantastiske LEGO® NEXO KNIGHTS™ og LEGO NINJAGO® universer. Den indeholder sjove aktiviteter, plads til dine heltekort og meget mere.

4 discipliner – 2 unikke kombikræfter – 12 heltekort

Fra januar til oktober skal du gennemføre fire discipliner. Når du har gennemført en disciplin, får du et samlemærke til din heltebog og tre heltekort. For disciplin 1 og 2 får du endda en unik kombikraft – men skynd dig ... der er kun et begrænset antal i hver butik.

Sådan gennemfører du disciplinerne

Du kan gennemføre disciplinerne her eller i BR-butikken. Gå ind på disciplinerne nedenfor, når de bliver aktive – gennemfør dem, og få din belønning i BR-butikken!

Den store afsluttende præmie

Du kan vinde en rigtig pokal og helt nye NEXO KNIGHTS™ og NINJAGO® sæt i den store afsluttende konkurrence i oktober.

 

MERE NEXO KNIGHTS™

MERLOK 2.0 – brug dine ekstra NEXO KNIGHTS™ kræfter 

Hjælp LEGO® NEXO KNIGHTS™ ridderne med at forsvare Knighton ved at downloade den gratis app LEGO® NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 til din smartphone eller tablet. Ondskaben vil ikke sejre.

Det er nemt ...

  1. Download den GRATIS app
  2. Scan NEXO KNIGHTS skjolde for at få NEXO KNIGHTS kræfter
  3. Brug dine NEXO KNIGHTS kræfter til at vinde slaget

 

Alle NEXO KNIGHTS kræfter er unikke og forskellige – og du kan endda få fire ekstra NEXO KNIGHTS kræfter kun i BR. Kan du samle dem alle?

  

Vi bruger cookies Accepter Læs mere