365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Inspiration

Her på siden kan du finde BRs store inspirations univers. Du kan finde gode ideer til bl.a. mors dag eller sjove lege og aktiviteter.

Sjove aktiviteter

Hvordan sikrer man, at børnene er nogenlunde underholdt, uden at der går helt iPad i den? Her er et par tips til små, sjove aktiviteter med de små.

Her på siden finder du forskellige lige, som med garanti kan underholde børnene.

Eventyrlige julekugler og kreative pakker

Vær kreativ sammen med børnene og skab jeres eget juleeventyr rundt om juletræet. Vi giver jer inspiration til hvordan I kan lave eventyrlige julekugler og kreative pakker, som hele familien kan nyde juleaften!

Sjove idéer til stenmaling

Med stenmaling kan du forvandle helt almindelige sten til små unikke kunstværker, sjove dyr eller til spil som både børn og voksne kan spille. Hop ud i naturen, saml sten i forskellige størrelser, sørg for at de er rene og tørre og mal nu på dem.

Mors dag

Hos BR har vi samlet et lille udvalg af inspiration til dig, der gerne vil give din mor en uforglemmelig morsdag. Her på siden kan du bl.a. se hvordan du laver skønne blomster ud af perler, laver dit eget hjemmelavede armbånd eller giver hende flotte negle.

Ferie aktivitet

Underhold ungerne i ferien med en "jeg keder mig" krukke. Skriv en masse idéer til aktiviteter ned på hver sit papir og put dem i krukken. Når de små keder sig, kan de trække en seddel med en aktivitet op fra krukken, som de kan begynde at lave.

Sjove lege med kridt

Her på siden har vi samlet et lille udvalg af forskellige lege med kridt, som med garanti vil kunne underholde børnene!

Hvad med eksempelvis at lave en hinkesti? Eller udfodre de mindste til at ramme plet og score flest point?

Følekasser

Lav dine egne følekaser med inspiration fra BR. Dette er en sjov og udfordrende leg for børnene og her på siden kan du se hvad du skal bruge for at lege.