365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Jul

Skab den rigtige julestemning

Jul er en fantastisk højtid for børn og voksne. Det er dog især børn, der ser magien i jul. Du kan hjælpe magien på vej med de rigtige ting, der kan skabe jul for børn. Hold øje her på siden, hvor vi samler en masse juleting når vi nærmer os julen 2021.

Find julegaver til børnene

Find årets julegaver til børnene på BR. Vi har samlet alle de bedste gaver til børnene ét sted. 

Se alle julekalendere

Se hele udvalget af julekalendere og find børnenes favorit. Så er der små gaver fra d. 1. dec til d. 24. dec. 

Juleting for børn hos BR 

Der findes intet bedre, end når julen pludselig står for døren. Hjemmet pyntes op som aldrig før, gaderne lyses op af dekorationer, og familien rykker lidt tættere sammen derhjemme. Hos BR holder vi julen i børnehøjde - for hvem elsker julen, som børnene gør?

December byder på et væld af børnevenlige juleaktiviteter, som både familie og legekammerater kan deltage i. Så skru op for julemusikken, saml jer om spisebordet og lad jer inspirere af BR’s store juleunivers.  

Julen er hjerternes - og børnenes - fest 

Juleaften er lig med julemad, julegaver, dans om juletræet, sang og familiehygge for alle pengene! Men dagene op til den store aften kan være lange - specielt for et barn. Der er heldigvis mange gode aktiviteter, som kan fylde dagene med julemagi. 

  • En julekalender er et must - særligt når man er barn. Lad dit barn vælge sin helt egen julekalender, som skaber glæde hver dag og hjælper med at tælle ned. Det er både sjovt og lærerigt! 

  • Slå kreativiteten løs, og giv jer i kast med hjemmelavet julepynt. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for de julemotiver, der kan skabes omkring spisebordet. 

  • Lad børnene deltage i gaveindkøbene! Hos BR har vi et væld af gaver til børn i form af legetøj, og børnene vil helt sikkert elske, hvis de må være med.

Hold jul med Fætter BR 

Fætter BR elsker jul lige så meget, som ethvert barn gør! I kan blandt andet lave Fætter BR i perleplader, som vil pynte flot på julegaven. Du finder selvfølgelig også gavepapir med vores helt egen Fætter BR portrætteret - og alle børn ved, at der venter noget godt, når det røde gavepapir med BR’s maskot kommer til syne under juletræet. 

Hos BR elsker vi højtider, og derfor samler vi en masse gode julesager her på siden, så I kan blive helt klar til den næste jul.