365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Halloween

Halloween er en skræmmende og underholdende begivenhed, hvor børn kan få lov at klæde sig ud og have det sjovt med spøgelses-, monster- og vampyrvennerne. Hos BR omfavner vi den populære tradition – så gå ombord i vores udvalg af alt, hvad du skal bruge til halloween, hvad end det er kostumer, makeup og tilbehør.

Halloween-bingo

Fuld plade betyder BINGO! Tag pladen med ud på tur og se om du kan finde alle tingene på pladen. Får du fuld plade, kan du være sikker på det bliver en rigtig (u)hyggelig Halloween.

Hvornår er det halloween?

Halloween fejres altid d. 31. oktober hvert år. 

Find hvad du skal bruge til halloween hos BR

Vi har samlet en hel kategori med alt det, du skal bruge for at skabe rammerne om den perfekte halloween-højtid. Har I tradition for at pynte hele huset op, eller klæder I jer blot ud, når det er tid til ”slik-eller-ballade”? Her i vores halloween-univers finder du borddækningspynt, der kan skabe den rette stemning ved halloween-festen, lige som du også kan finde inspiration til sjove DIY-projekter, som hele familien kan kaste sig over i efterårsferien.

Halloween kostumer, pynt og tilbehør

Uanset om I kører med traditioner hjemme hos jer, på skolen eller i fritidsordningen eller ej, så skal der et uhyggeligt kostume til, og netop dét finder du masser af her hos os. Derudover kan I gøre udklædningen endnu mere troværdig og skræmmende ved at tilføje ansigtsmaling eller andre rekvisitter, der passer til temaet. Var det noget med et farligt zombie-, skelet- eller djævlekostume? Det og meget mere finder du her i Fætter BR’s halloween-univers.