365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Monsterkostumer

Findes der mon monstre i mørket under sengen? Ikke når det er Halloween, for så er de ude med vennerne og lave ballade. Kender du en dreng eller pige, der ville elske at klæde sig ud som et farligt monster? Så se med her.

Kostumer

Andre kategorier

Stort udvalg af monsterkostumer til børn

Her på siden har vi samlet forskellige monsterkostumer, som passer perfekt til Halloween-festen eller til udklædning i skolen. Og når det så er til tid at gå den traditionsrige ”slik-eller-ballade ”-tur, så er monsterudklædningen med sikkerhed et hit. Tag et kig på udvalget, og find det monsterkostume, som dine unger vil elske.

Skræmmende monsterudklædning til Halloween

For børnene er der ikke noget bedre, end når mor og far eller bedsteforældrene bliver skræmte – og med en gennemført monsterudklædning, så er den med sikkerhed i hus. I vores Halloween-univers kan I desuden gå ombord i et væld af uhyggelige rekvisitter og tilbehør, som kan fuldende udklædningen og gøre den ekstra levende. Her kommer lidt inspiration til, hvad I skal huske.

Inspiration til monsterkostumet:

  • Ansigtsmaling kan gøre enhver monster-udklædning mere skræmmende – find et motiv eller et billede, og mal efter det, så bliver opgaven lidt nemmere.
  • Kunstigt blod, hugtænder, ar og blodige sår kan alt sammen være med til at gøre monstret mere levende.
  • Rekvisitter som Halloween-økse, motorsav eller blodige knive gør monstret til et endnu mere farligt bekendtskab.